fbpx
zdravo
sigurno
garantirano

ZDRAVO MRŠAVLJENJE & OBLIKOVANJE TIJELA

Promjene na našem tijelu su one promjene koje se vide izvana, ali istinske se promjene uvijek događaju – iznutra. Kad vježbamo i radimo na sebi, odbacujemo ono s čime nismo sretne, događa se duboka, istinska promjena. I velika radost. Vraćamo se svojoj ženstvenosti. To je emocija koju je teško opisati, ali ju osjete sve žene koje su došle do cilja.

Srećom, postoji oaza za žene, a nalazi se u centru Linea Snella koji svojim polaznicama pruža jedinstven koncept mršavljenja i oblikovanja tijela. Metoda Linea Snella jedna je od najboljih certificiranih metoda u Europi i svijetu, s 30-godišnjim iskustvom na najzahtjevnijim tržištima a predstavlja spoj talijanskog osjećaja za ljepotu, vrhunskih uređaja, visokog standarda izvrsnosti i najsuvremenijih estetskih pristupa.

Program Linea Snella prije svega daje nježnu potporu i usmjerava klijentice prema trajnom rješavanju nezdravih navika, podižući istovremeno zadovoljstvo i samopouzdanje svojih klijentica, a sve to bez gladovanja, napornog i ekstremnog vježbanja. Linea Snella pristup uključuje individualno kreirane prirodne terapije i osobnog terapeuta koji stručnim savjetima pomaže klijenticama u ostvarenju njihova cilja.

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

Svaka žena je divno biće i treba njegovati njenu ženstvenost i upravo je taj osjećaj u fokusu svih terapija. Za samo 2-3 sata tjedno, klijentice imaju odlične rezultate – uz minimalni napor postižu se maksimalni rezultati.

Linea Snella vas do željenog cilja vodi na ugodan, ženski način.

Zdravo i sigurno mršavljenje

Važno je spomenuti da je Linea Snella vrlo često jedini izbor klijenticama sa ozbiljnim zdravstvenim poteškoćama. Tako osobe sa visokim tlakom, dijabetesom, operiranom kralježnicom, umjetnim kukovima te bolnim ili operiranim koljenom i sličnim dijagnozama, u našim uvjetima mogu nesmetano vježbati, jačati mišiće i mršaviti bez mogućnosti povrede ili bojazni za narušavanje zdravlja.

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

Prosječno gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna, što se poklapa sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije i uspostavlja optimalne uvjete i za kasnije učinkovito održavanje ciljne tjelesne težine.

Cjelokupan i individualan pristup

za postizanje zagarantiranih i trajnih rezultata!

Cjelokupan pristup programa Linea Snella želi olakšati vašu odluku tako da vam pružimo besplatno, potpuno neobvezujuće,  savjetovanje s jednom on naših kvalificiranih terapeutkinja.

Uz razgovor o povijesti vaše tjelesne težine, trenutnom životnom stilu, načinu prehrane te vašim željama i očekivanjima, zajedno ćemo definirati jasne i mjerljive ciljeve te odgovarajući program i strategiju do željenog rezultata.

Svi uređaji su europskog porijekla i zadovoljavaju najviše standarde učinkovitosti i sigurnosti

Linea Snella centre nazivamo i oazom za žene jer:

 • Mršavimo i oblikujemo tijelo
 • Smanjujemo celulit
 • Učvršćujemo tonus kože
 • Usporavamo proces starenja
 • Poboljšavamo svoje zdravlje
 • Brinemo o prehrani
Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

Prehrana za vrijeme programa

Linea Snella prehrana nije dijeta niti je odricanje, već zdrava uravnotežena prehrana s 5 obroka dnevno, bez kompliciranja, štoviše sve namirnice se mogu nabaviti i u lokalnoj trgovini.

Nama je važno da klijentica u svakom trenutku zna kako da rasporedi obroke i koje namirnice u koje doba dana je poželjno jesti, i da takva prehrana postane dio njene svakodnevice bez da ima osjećaj da je teško pratiti naše smjernice. Svi znamo  – kada je nešto preteško puno lakše od toga odustajemo.

Linea Snella vitka linija

U Linea Snelli radije pričamo o izgubljenim centimetrima nego o izgubljenim kilogramima. Svi znamo da možemo imati i istu kilažu a tijelo nam potpuno drugačije može izgledati – važniji je odnos postotka masnoće i mišića u tijelu. No kako, naravno, svi volimo vidjeti i promjene na brojkama na vagi mi preporučujemo gubitak 3-4 kilograma mjesečno.

Zašto ne više? Ako tijelo gubi oko 1 kilogram tjedno znači da ne dovodimo organizam u stanje šoka i dajemo sami sebi šansu za dugoročnu promjenu navika bez blic dijeta s jo-jo efektom. Važno nam je da naučimo voljeti tijelo i da tijelu dajemo kvalitetne namirnice koje tada ono može pretvoriti u energiju koja nam je potrebna.

KAKO MRŠAVIMO I OBLIKUJEMO TIJELO?

THERMOSLIM

 

terapije-Thermoslim-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

U središtu programa je upotreba sprave Thermoslim u kojoj se provodi vođena individualna vježba uz konstantnu temperaturu od 37° C, pod utjecajem infracrvenih zraka. U razdoblju od 20 do 25 minuta vježbanja u Thermoslimu tijelo potroši do 1.500 kcal, što znači 3 do 4 puta više masnoća nego kod uobičajenih vježbi.

Centimetre i masne naslage gubimo na najkritičnijim dijelovima tijela, upravo tamo gdje to najviše želimo. U mjesec dana možemo izgubiti 3 do 4 kg odnosno do jedan konfekcijski broj.

BODYWARM

 

terapije-Bodywarm-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Nakon vježbanja u Thermoslimu slijedi opuštanje u terapijskoj sauni Bodywarm u kojoj pomoću terapije ozonom, aromaterapije, kromoterapije i vlažnog medija njegujemo kožu kako bi ostala meka i elastična, bez obzira na izgubljene rezultate.

Redovna kontrola rezultata i savjetovanje omogućavaju usputno prilagođavanje programa potrebama pojedine klijentice.

THERMOBIKE

 

terapije-Thermobike-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Metodu dopunjuje i vježbanje na Thermobiku, koji je odličan za uklanjanje tvrdokornih masti na bokovima i bedrima, obzirom da kretanje pod infracrvenog svjetla poboljšava prokrvljenost i učinkovito pomaže kod uklanjanja celulita.

Jedinstveni uređaji Thermoslim, Bodywarm i Thermobike, patentiratni su i zaštićeni autorskim pravima pod robnom markom Linea Snella i kao takvi, jedini su originalni na tržištu.

5 KORAKA DO VITKE LINIJE

 • 1.

  BESPLATNO SAVJETOVANJE

  BESPLATNO SAVJETOVANJE

  Nakon što se prijavite putem kontakt forme, nazvati ćemo vas i dogovoriti prvi slobodni termin. Naše stručne terapeutice upoznati će vas  s našom metodom, zajedno ćete odrediti ciljeve i vaš idealan program mršavljenja i oblikovanja tijela  s kojim garantirano dolazimo do cilja.

  Također možete postaviti pitanja i poslušati preporuke naših stručnih terapeutica. 

 • 2.

  PREGLED i KOMPJUTERSKA ANALIZA TIJELA

  PREGLED i KOMPJUTERSKA ANALIZA TIJELA

  Sastavni dio savjetovanja je pregled koji se sastoji od mjerenja i komjuterske analiza tijela koja nam olakšava izraditi individualan plan fizičke aktivnosti i načina prehrane. Nakon toga se određuje vaš program vježbi i tretmani te potpisuje jamstvo dogovorenih rezultata.

 • 3.

  INDIVIDUALNI TRETMANI I VJEŽBANJE

  INDIVIDUALNI TRETMANI I VJEŽBANJE

  Uz samo 2-3 dolazaka tjedno i neinvanzivno vježbanje u najsuvremenijim uređajima (Thermoslim, Bodywarm, Thermobike) postižete najučinkovitije rezultate, čak 3-4 puta brže nego uobičajenim vježbanjem.

  Uz vas je cijelo vrijeme osobna terapeutica koja vas prati da pravilno izvodite vježbe.

 • 4.

  Linea Snella asistencija

  Linea Snella asistencija

  Omogućuje pomoć i asistenciju kod izvođenja aktivnih vježbi u Thermoslim-u, na Thermobike-u i kod vibracijske vježbe. Kao podršku vježbi, uključuje i pripremu osnovnog plana prehrane za smanjenje ili uravnoteženje tjelesne težine. 

  Prikladna je za sve koji žele otpustiti kilograme i/ili popraviti tonus i oblikovati tijelo uz stalnu podršku osobne terapeutice.

 • 5.

  Očuvanje rezultata uz SLim control sustav

  Očuvanje rezultata uz SLim control sustav

  Nakon postignutog cilja, osiguravamo potpuno besplatan sustav kontrole rezultata u trajanju od 12 mjeseci.

  Sustav sprječava “jo-jo” efekt te uključuje mjesečnu analizu trenutnog tjelesnog sastava, mjerenja tjelesnog obujma, savjete o prehrani kao i odabir najučinkovitije vježbe za očuvanje rezultata, tjelesne kondicije i zdravlja.

ZA KOGA LINEA SNELLA NIJE NAJBOLJI IZBOR?

1. za žene koje ne mogu izdvojiti 2 sata tjedno za sebe

2. za one koje nisu spremne na promjenu

3. za žene koje žele rezultate preko noći

SPREMNI STE AKO …

1. PRIHVAĆATE PROMJENU I STRUČNO VODSTVO

2. PREUZIMATE ODGOVORNOST ZA SEBE

3. VAM JE VAŽNO ZDRAVLJE I VIŠE ENERGIJE

4. VOLITE IZGLEDATI LIJEPO I NJEGOVANO

Jeste li i vi jedna od tih žena?

Ako je odgovor “DA”, naručite se na BESPLATNO SAVJETOVANJE

Što kažu neke od naših klijentica?

Do rezultata dolazimo brzo i ugodno, slušajući i prateći vaše želje i potrebe.

Ostale priče o uspjehu možete pročitati na stranici Linea Snella Hrvatska. 

PISANO JAMSTVO!

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

Sve što se broji je vaš konačni rezultat!

U Linea Snelli ekskluzivno nudimo kupnju konkretno zajamčenog rezultata. Pisana garancija vrijedi kod upisa u “sve u jedan” Snelly Star program, najcjelovitiji program oblikovanja ženskog tijela na tržištu.

Kada je rezultat postignut, program je zaključen. Bez bilo kakvih iznenađenja, a prije svega bez bilo kakvih doplata!

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

5 NAJČEŠĆIH PITANJA

1. Za koliko vremena mogu očekivati vidljive rezultate?

Prvi rezultati se obično postižu već nakon prve aktivne posjete, a smanjenje tjelesnog obujma je primjetno i konkretno mjerljivo najkasnije nakon treće terapije. Tkivo postaje vidno zaglađenije i napetije. Sa Linea Snellom žene obično izgube 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna. Vaše tijelo će biti čvršće, tonus tkiva vidno poboljšan i bolje opće raspoloženje!

2. Je li Linea Snella program pravo rješenje za mene?

Svaka žena je jedinstvena, s individualnim potrebama na putu do otklanjanja suvišne tjelesne težine i transformacije tijela. Zato je individualni program uvijek sastavljen tako da u najvećoj mogućoj mjeri odgovara vašem postojećem životnom stilu, trenutnom stanju i vašim željama u vezi s konačnim ciljem.
Najlakši način za saznati koji program za vas najprikladniji, je rezervacija besplatnog i potpuno neobvezujućeg savjetovanja sa jednom od kvalificiranih Linea Snella terapeutkinja. Obavit ćete mjerenja i popričati o vašim željama. Saznat ćete i kakve konkretne rezultate možete očekivati. 

3. Koliko suvišnih kilograma ću izgubiti?

Cilj, koliko kilograma i centimetara želite izgubiti postavite sami, uz stručnu pomoć osobnog terapeuta. Zatim vaše želje zajedno pretvarate u mjerljive ciljeve i definirate najučinkovitiju strategiju za postizanje željenog rezultata. Tijekom programa ćemo vas također naučiti kako vašu novu tjelesnu težinu zadržati dugoročno

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

4. Da li je kod izvođenja programa potrebna stroga dijeta?

Naša metoda se temelji na cjelovitom pristupu, koji između ostalog stimulira zdrav i uravnotežen način prehrane. Upoznavanje s vašim trenutnim navikama prehrane se odvija već na uvodnom savjetovanju, a zatim vas osobna terapeutkinja uči o osnovnim načelima zdrave prehrane i predlaže vam individualno prilagođen jelovnik. Program nikako ne uvjetuje ili stimulira stroge, jednostrane i niskokalorične dijete.

5. Kako ću održavati postignute rezultate?

Svjesni smo da održavanje odgovarajuće tjelesne težine može biti najteži dio vašeg puta. Zato vam nudimo poseban Lifestyle program za dugoročno održavanje vaš ciljne tjelesne težine, definicije i forme. Program je namijenjen ženama koje su uspješno došle do zadanog cilja.

Međutim, mogu koristiti i osobe s odgovarajućom tjelesnom težinom i zdravim tkivom, koje žele učinkovit program za održavanje fit forme odnosno koje se žele pobrinuti za preventivno djelovanje.

Mogućnost obročnog plaćanja

Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

načini-plaćanja

VAŽNA OBAVIJEST

o aktivnostima za vrijeme privremenog prekida rada

U Linea Snella centrima pomno pratimo situaciju oko širenju Koronavirusa. U trenutnoj situaciji najvažniji prioritet je zdravlje i sigurnost naših posjetitelja i zaposlenika. Centri su privremeno zatvori te ćemo pomno pratiti situaciju i obavještavati vas o svim promjenama.

U skladu s tim obnoviti ćemo vaše ugovore i omogućiti da po povratku nastavite svoj put prema zadanim ciljevima. Ako vam u međuvremenu dođe mjesečna rata, molimo vas da je uplatite u skladu s dogovorom sa vašim terapeuticama. Hvala vam na razumijevanju, a u znak zahvalnosti omogućiti ćemo vam 1 terapiju po vašem izboru.

U međuvremenu ćemo se organizirati kako bi vam bili podrška i kad nas nema u centru tako da očekujte Facebook grupu podrške sa savjetima te uputama za naredno razdoblje. Svakako ćemo biti u kontaktu i ako imate bilo koje pitanje nazovite nas na mobitel centra kojeg posjećujete.

Čuvajte se i pazite, a mi se uskoro vidimo da nastavimo gdje smo stale!

Kako nakon ove trenutačne situacije očekujemo pojačan interes za programe mršavljenja i oblikovanja tijela, možete rezervirati svoj termin prijavom na BESPLATNO SAVJETOVANJE. Također, saznati ćete i nove pogodnosti koje pripremamo.

Za točan termin ćemo vas povratno nazvati čim saznamo kada počinjemo s radom.

PRIJAVA NA BESPLATNO SAVJETOVANJE

Molimo ispunite sva polja:
  *Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju u Linea Snella Hrvatska za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. Prikaži više...