fbpx

ZDRAVO I SIGURNO MRŠAVLJENJE

Prilagođen pristup svakoj klijentici

Želite li ostvariti sjajnu formu i poboljšati zdravlje u hladnijim danima?
Tražite li ekskluzivno okruženje za vježbanje u kojem ćete se osjećati uistinu SIGURNO?
Želite li pristupiti svom planu vježbanja i prehrane iz udobnosti svog doma putem inovativne aplikacije Linea Snella?

Vjerujemo da ste ovdje jer istražujete kako opušteno uživati ​​u svom tijelu. Istovremeno, zdravlje, ljepota i dobro psihofizičko stanje su vam također važni. Također znamo da odluke koje dugoročno donose najveće osobne pobjede nisu uvijek jednostavne. Zašto?

Jer kilogrami i centimetri nakupljeni tijekom mjeseci i godina ne mogu nestati preko noći, ali ih zato možemo riješiti znatno brže, na siguran i ugodan ženski način.

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela 1111

KAKO MRŠAVIMO I OBLIKUJEMO TIJELO?

Linea Snella programi prije svega daju nježnu potporu i usmjeravaju klijentice prema trajnom rješavanju nezdravih navika, podižući istovremeno zadovoljstvo i samopouzdanje, a sve to bez gladovanja, napornog i ekstremnog vježbanja

Linea Snella mrsavljenje

THERMOSLIM

terapije-Thermoslim-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

U središtu programa je upotreba sprave Thermoslim u kojoj se provodi vođena individualna vježba uz konstantnu temperaturu od 37° C, pod utjecajem infracrvenih zraka. U razdoblju od 20 do 25 minuta vježbanja u Thermoslimu tijelo potroši do 1.500 kcal, što znači 3 do 4 puta više masnoća nego kod uobičajenih vježbi.

Centimetre i masne naslage gubimo na najkritičnijim dijelovima tijela, upravo tamo gdje to najviše želimo. U mjesec dana možemo izgubiti 3 do 4 kg odnosno do jedan konfekcijski broj.

BODYWARM

terapije-Bodywarm-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Nakon vježbanja u Thermoslimu slijedi opuštanje u terapijskoj sauni Bodywarm u kojoj pomoću terapije ozonom, aromaterapije, kromoterapije i vlažnog medija njegujemo kožu kako bi ostala meka i elastična, bez obzira na izgubljene rezultate.

Redovna kontrola rezultata i savjetovanje omogućavaju usputno prilagođavanje programa potrebama pojedine klijentice.

THERMOBIKE

terapije-Thermobike-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Metodu dopunjuje i vježbanje na Thermobiku, koji je odličan za uklanjanje tvrdokornih masti na bokovima i bedrima, obzirom da kretanje pod infracrvenog svjetla poboljšava prokrvljenost i učinkovito pomaže kod uklanjanja celulita.

Jedinstveni uređaji Thermoslim, Bodywarm i Thermobike, patentiratni su i zaštićeni autorskim pravima pod robnom markom Linea Snella i kao takvi, jedini su originalni na tržištu.

Svi uređaji su europskog porijekla i zadovoljavaju najviše standarde učinkovitosti i sigurnosti

5 KORAKA DO VITKE LINIJE

 • 1.

  BESPLATNO SAVJETOVANJE

  BESPLATNO SAVJETOVANJE

  Nakon što se prijavite putem kontakt forme, nazvati ćemo vas i dogovoriti prvi slobodni termin. Naše stručne terapeutice upoznati će vas  s našom metodom, zajedno ćete odrediti ciljeve i vaš idealan program mršavljenja i oblikovanja tijela  s kojim garantirano dolazimo do cilja.

  Također možete postaviti pitanja i poslušati preporuke naših stručnih terapeutica. 

 • 2.

  PREGLED i KOMPJUTERSKA ANALIZA TIJELA

  PREGLED i KOMPJUTERSKA ANALIZA TIJELA

  Sastavni dio savjetovanja je pregled koji se sastoji od mjerenja i komjuterske analiza tijela koja nam olakšava izraditi individualan plan fizičke aktivnosti i načina prehrane. Nakon toga se određuje vaš program vježbi i tretmani te potpisuje jamstvo dogovorenih rezultata.

 • 3.

  INDIVIDUALNI TRETMANI I VJEŽBANJE

  INDIVIDUALNI TRETMANI I VJEŽBANJE

  Uz samo 2-3 dolazaka tjedno i neinvanzivno vježbanje u najsuvremenijim uređajima (Thermoslim, Bodywarm, Thermobike) postižete najučinkovitije rezultate, čak 3-4 puta brže nego uobičajenim vježbanjem.

  Uz vas je cijelo vrijeme osobna terapeutica koja vas prati da pravilno izvodite vježbe.

 • 4.

  Linea Snella asistencija

  Linea Snella asistencija

  Omogućuje pomoć i asistenciju kod izvođenja aktivnih vježbi u Thermoslim-u, na Thermobike-u i kod vibracijske vježbe. Kao podršku vježbi, uključuje i pripremu osnovnog plana prehrane za smanjenje ili uravnoteženje tjelesne težine. 

  Prikladna je za sve koji žele otpustiti kilograme i/ili popraviti tonus i oblikovati tijelo uz stalnu podršku osobne terapeutice.

 • 5.

  Očuvanje rezultata uz SLim control sustav

  Očuvanje rezultata uz SLim control sustav

  Nakon postignutog cilja, osiguravamo potpuno besplatan sustav kontrole rezultata u trajanju od 12 mjeseci.

  Sustav sprječava “jo-jo” efekt te uključuje mjesečnu analizu trenutnog tjelesnog sastava, mjerenja tjelesnog obujma, savjete o prehrani kao i odabir najučinkovitije vježbe za očuvanje rezultata, tjelesne kondicije i zdravlja.

UPOZNAJTE NAS

Linea Snella centre nazivamo i oazom za žene jer:

 • Mršavimo i oblikujemo tijelo
 • Smanjujemo celulit
 • Učvršćujemo tonus kože
 • Usporavamo proces starenja
 • Poboljšavamo svoje zdravlje
 • Brinemo o prehrani
Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

ZDRAVO I SIGURNO

Važno je spomenuti da je Linea Snella vrlo često jedini izbor klijenticama sa ozbiljnim zdravstvenim poteškoćama. Tako osobe sa visokim tlakom, dijabetesom, operiranom kralježnicom, umjetnim kukovima te bolnim ili operiranim koljenom i sličnim dijagnozama, u našim uvjetima mogu nesmetano vježbati, jačati mišiće i mršaviti bez mogućnosti povrede ili bojazni za narušavanje zdravlja.

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

Prosječno gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna, što se poklapa sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije i uspostavlja optimalne uvjete i za kasnije učinkovito održavanje ciljne tjelesne težine.

Prehrana za vrijeme programa

Linea Snella prehrana nije dijeta niti je odricanje, već zdrava uravnotežena prehrana s 5 obroka dnevno, bez kompliciranja, štoviše sve namirnice se mogu nabaviti i u lokalnoj trgovini.

Primjer dnevnog jelovnika Linea Snella

Nama je važno da klijentica u svakom trenutku zna kako da rasporedi obroke i koje namirnice u koje doba dana je poželjno jesti, i da takva prehrana postane dio njene svakodnevice bez da ima osjećaj da je teško pratiti naše smjernice. Svi znamo  – kada je nešto preteško puno lakše od toga odustajemo.

Što kažu neke od naših klijentica?

Do rezultata dolazimo brzo i ugodno, slušajući i prateći vaše želje i potrebe.

Ivana Knezović

„Nijedan okus čokolade ne daje takav osjećaj  kao kad staneš u 5 brojeva manje traperice.“

ivana diklan linea snella oblikovanje tijela
Taj slogan mi je bio misao vodilja tijekom puta u novo JA. Otkad znam za sebe volim jesti, volim kuhati i volim se družiti. To nije problem dok je čovjek aktivan i bavi se tjelesnom aktivnošću. Svatko od nas u nekom životnom trenutku naleti na kamenčić, veći ili manji, koji ga izbaci iz tračnica. I onda nam treba neko vrijeme da se vratimao na ciljanu rutu. Meni je trebalo pet godina. 
U Lineu sam došla u siječnju 2019. Imala sam zakazane konzultacije s Anom. Nisam znala što me čeka. Znala sam samo da se moram pokrenuti. Prvo su me postavili na vagu i izmjerili masnoću. 99 kg i 49 % udjela masti u tjelesnoj masi. Visina 165 cm. UŽAS!!!! Dobila sam prijedlog jelovnika i dogovorila termine vježbanja.
Nakon mjesec dana izgubila sam 7 kg. Moram reći da mi je novi dnevni ritmam i način prehrane jako odgovarao. Nisam bila gladna što je bitan čimbenik kad kreneš u skidanje kilograma. Ubrzo su se vidjeli i prvi rezultati na mom napaćenom tijelu (čitaj: obloženom masnoćama) i one najveće traperice su počele padati. Tako sam iz mjeseca u mjesec sam gubila jedan po jedan konfekcijski broj.
Kako sam ulazila u manji broj, tako sam razmišljala o svim onim finim zalogajčićima u kojima sam ranije uživala i komparirala razinu zadovoljstva koju dobiješ konzumacijom hrane i lijepim i zdravim tijelom?ivana knezovic linea snella oblikovanje tijela
Željenu težinu sam postigla nakon devet mjeseci, ali sam i dalje nastavila druženje sa Lineom. Praćenje i podrška koju sam dobila dolazeći do danas, rezultirali su dodatnim gubitkom obujma  i tijelom u kojem se osjećam savršeno. Nema tog okusa hrane/čokolade koji daje takav osjećaj kao kad staneš u puuuuno brojeva manje traperice…. i prštiš energijom i zdravljem.
Danas, nakon  godinu i pol dana druženja i življenja sa Lineom imam 58 kg i 220 cm manje obujma nego prošle godine. Nosim konfekcijski broj 34-36. I trenerice Ana, Kaja i Silvija na čelu s Helenom me zovu MRŠAVICA. Uz divno tijelo, energiju i zdravlje imam još veliki benefit: ja sam danas bogata žena jer sam u Linea Snelli upoznala žene koje su kao i ja snažne žene sa jasnim ciljem u životu, pune ljubavi, prema sebi i drugima, i  PRIJATELJICE  s kojima sam provela pet nezaboravnih dana u prekrasnoj vili Stone na jugu lijepe naše, reprogramiranje s Helenom…. jedva čekam  iduće druženje..
I na kraju, za sve drage divne žene koje ste neodlučne, mali savjet: nemojte čekati kao ja pet godina. Krenite, nemate što izgubiti, osim kilograma, a tome težimo i to želimo…ivana knezovic linea snella oblikovanje tijela
Pročitajte cijelu priču...

ivana knezovic linea snella oblikovanje tijela

Iva Džapo

“Ovo je moja priča o jednom mom velikom uspjehu koji me promijenio kao osobu, potaknuo da budem bolja prema sebi, slušam svoje tijelo i budem zadovoljna.”

iva dzapo linea snella oblikovanje tijela

U mom životu uvijek je sve trebalo biti posloženo, onako kako se očekuje, u vrijeme kada se očekuje… to sam bila ja i to sam još uvijek ja. No, s tog puta lako je ponekad skrenuti, izgubiti se, a onda se treba znati vratiti…
U svojim ranim četrdestima kod mene je sve bilo baš kako treba – dobar posao, brak, dvoje krasne djece… dovoljno za sreću. I jesam, bila sam sretna, ali nešto je nedostajalo.

Svakodnevna rutina, obaveze, ritam života, moji životni prioriteti, moje najveće ljubavi, nisu mi ostavljali dovoljno vremena da se ponekad posvetim i sebi. Tako sam mislila, vjerovala, nalazila opravdanja…
U mladosti mršava, vitka tek nešto malo jače građe u bokovima i bedrima, sada odjednom s dvoznamenkastim brojem kilograma viška. No, kada bolje razmislim i vratim sat unazad, to odjednom i nije bilo odjednom. Nakon prve trudnoće ostalo je pet kilograma viška, nebitno. Nakon druge trudnoće još četiri. I to je bilo nebitno. Skinut ću ja njih, vjerovala sam. No umjesto skidanja tih kilograma, s godinama koje su dolazile, polako, ali sigurno dobila sam još pokoju. Usku garderobu postepeno sam mijenjala s lepršavim tunikama i haljinama. U početku možda samo podsvjesno, ali u jednom trenutku potpuno svjesno, višak kilograma počeo me smetati. Nedostajala mi je ona prijašnja slika u ogledalu, ona stara ja.
Kako nikada nisam bila neki aktivan, sportski tip, niti neki gurman, a niti kuharica, nekoliko mojih pokušaja mršavljenja dijetama koje su više bile izgladnjivanje, davali su nikakve do minimalne rezultate.
A onda, potaknuta spletom okolnosti koji su u jednom trenutku imali veliki utjecaj na mene, čvrsto sam odlučila da se mogu, hoću i želim promijeniti, želim smršaviti. Znala sam da to mora biti kombinacija pravilne prehrane i vježbanja, kao i da ne želim grupne treninge, već individualan pristup stručnih osoba koje će me pratiti, usmjeravati, motivirati i podržavati. Kako današnje tehnologije čine čuda, tako se i meni jednoga dana pojavila poveznica na stranicu Linea Snelle, a na njoj Jasminina priča (Hvala Jasmina 😊). To je bilo to! Ako je mogla ona, ja ću bar probati.
iva dzapo linea snella oblikovanje tijela
Već tijekom prvog dolaska na savjetovanje u Lineu Snellu svidio mi se ambijent i atmosfera koja je vladala, ali i prezentirani koncept rada. Ona sauna koja dolazi za opuštanje nakon vježbanja zvučala je primamljivo. Nisam dugo dvojila, krenula sam već sljedeći tjedan.
Kao i svaki početak, i moj početak u Linea Snelli bio je težak, izazovan, pomalo opterećujući… Kondicije nisam imala, kuhanje i način prehrane morala sam prilagoditi novom režimu. Za mene je to često značilo i dvostruko kuhanje u večernjim satima, organizacija dana na način da stignem jesti svojih pet obroka kako je planirano, dosta promjena i odricanja… I ne, kilogrami i centimetri nisu počeli nestajati odmah. Bilo je potrebno vrijeme da se vidi prvi rezultat, onaj pravi, 3 kilograma manje na vagi. To mi je dalo strašnu motivaciju i tada je nekako sve postalo lakše. Tada sam počela razmišljati drugačije. Tada dolazak u Linea Snellu više nije bio samo zbog mog cilja, tada sam počela dolaziti jer sam tamo provodila SVOJIH sat vremena sama sa sobom i jer mi je to odgovaralo, to je postao dio moje tjedne rutine.
Nakon četiri mjeseca moj zacrtni cilj bio je postignut, zapravo postigla sam i puno više od toga. Vratila sam se na kilažu prije prve trudnoće, vratila sam se u uske majice i ponovo obukla odijelo u kojem sam obranila diplomski prije točno 20 godina.
No ono što je puno bitnije, potpuno sam promijenila razmišljanje o prehrani, postala sam puno aktivnija i pronašla sam vrijeme za sebe, ono isto za koje sam mislila da ga ne mogu imati.
I sljedećih godinu dana redovito sam vježbala u Linea Snelli, više ne mršavim, ali uživam. Uz vježbanje počela sam hodati, puno hodati… i to je postao dio moje tjedne rutine… sati koje posvećujam sebi i koji me čine zadovoljnom.
Nakon svega, ja sam sigurna da ću nastaviti ovim putem i znam da će me Linea Snella prati uvijek kada bude potrebno.
Svima vama, divnim ženama, koje se nalazite u sličnim situacijama, koje se želite mijenjati, ali mislite da ne možete, da vježbanje nije za vas, koje možda nemate hrabrosti… počnite vjerovati u sebe, donesite odluku i ne odustajte od svoga cilja… A kada se to dogodi, toplo preporučam da za svoga suputnika na tom putovanju odaberete Linea Snellu jer ćete se s njom osjećati dobro, ugodno, pozitivno, cijenjeno, jer će vam tamo biti pružena sva potrebna briga i pažnja.
Zbog iznimno ugodne i mirne atmosfere, naporno (ali učinkovito) vježbanje s vremenom postaje zadovoljstvo, a opuštanje u sauni neizostavna nagrada za uložen trud. Zato je Linea Snella posebna, drugačija… zato sa zadovoljstvom svaki puta tamo dolazim i s osmijehom odlazim.
iva dzapo linea snella oblikovanje tijela
Pročitajte cijelu priču...

iva dzapo linea snella oblikovanje tijela

Lidija Hrlić

„Moja borba s kilogramima traje godinama, isprobala sam svakakve dijete, bila više gladna nego sita, ali sve uzalud kile su uvijek pobijedile.“

lidija-hrlic-Linea-Snella-oblikovanje-tijela
Tada sam čula od mamine prijateljice za Linea Snellu, ona je išla i imala odlične rezultate. Odlučila sam i ja otići i napraviti nešto za sebe. Prvi rezultati su bili vidljivi već nakon prvih mjesec dana sa promijenjenom prehranom,  vježbanjem u kapsuli Thermoslim, limfnom drenažom, termo dekom, koja je savršena, i saunom Bodywarm. 
Nakon 9 mjeseci  lakša sam 27 kg, život mi je postao lakši, vratilo mi se samopouzdanja, zdravstveno stanje se popravilo, tlak se normalizirao, koljena su prestala boljeti konačno mogu po stepenicama bez bolova, bolje se osjećam i psihički i fizički.lidija-hrlic-Linea-Snella-oblikovanje-tijela
Konačno mogu obući ono što želim, toliko željene haljine, a ne ono što moram da bi prekrila nedostatke.
Veliko hvala svim curama iz Linea Snelle, hvala mojoj mentorici Gorani, koje su tako tople i drage cure, uvijek sa smiješkom na licu, uvijek i u svakom trenu spremne pomoći sa savjetima i toplom riječi podrške. I konačno po prvi put u borbi s kilama ja izlazim kao pobjednik.
Hvala Linea Snelli što postoji i što mi je pomogla da konačno budem zadovoljna sobom.
lidija-hrlic-Linea-Snella-oblikovanje-tijela
Pročitajte cijelu priču...

lidija hrlic linea snella oblikovanje tijela

Ostale priče o uspjehu možete pročitati na stranici Linea Snella Hrvatska. 

PISANO JAMSTVO!

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

Sve što se broji je vaš konačni rezultat!

U Linea Snelli ekskluzivno nudimo kupnju konkretno zajamčenog rezultata. Pisana garancija vrijedi kod upisa u “sve u jedan” Snelly Star program, najcjelovitiji program oblikovanja ženskog tijela na tržištu.

Kada je rezultat postignut, program je zaključen. Bez bilo kakvih iznenađenja, a prije svega bez bilo kakvih doplata!

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

5 NAJČEŠĆIH PITANJA

1. Za koliko vremena mogu očekivati vidljive rezultate?

Prvi rezultati se obično postižu već nakon prve aktivne posjete, a smanjenje tjelesnog obujma je primjetno i konkretno mjerljivo najkasnije nakon treće terapije. Tkivo postaje vidno zaglađenije i napetije. Sa Linea Snellom žene obično izgube 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna. Vaše tijelo će biti čvršće, tonus tkiva vidno poboljšan i bolje opće raspoloženje!

2. Je li Linea Snella program pravo rješenje za mene?

Svaka žena je jedinstvena, s individualnim potrebama na putu do otklanjanja suvišne tjelesne težine i transformacije tijela. Zato je individualni program uvijek sastavljen tako da u najvećoj mogućoj mjeri odgovara vašem postojećem životnom stilu, trenutnom stanju i vašim željama u vezi s konačnim ciljem.
Najlakši način za saznati koji program za vas najprikladniji, je rezervacija besplatnog i potpuno neobvezujućeg savjetovanja sa jednom od kvalificiranih Linea Snella terapeutkinja. Obavit ćete mjerenja i popričati o vašim željama. Saznat ćete i kakve konkretne rezultate možete očekivati. 

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

3. Koliko suvišnih kilograma ću izgubiti?

Cilj, koliko kilograma i centimetara želite izgubiti postavite sami, uz stručnu pomoć osobnog terapeuta. Zatim vaše želje zajedno pretvarate u mjerljive ciljeve i definirate najučinkovitiju strategiju za postizanje željenog rezultata. Tijekom programa ćemo vas također naučiti kako vašu novu tjelesnu težinu zadržati dugoročno

4. Da li je kod izvođenja programa potrebna stroga dijeta?

Naša metoda se temelji na cjelovitom pristupu, koji između ostalog stimulira zdrav i uravnotežen način prehrane. Upoznavanje s vašim trenutnim navikama prehrane se odvija već na uvodnom savjetovanju, a zatim vas osobna terapeutkinja uči o osnovnim načelima zdrave prehrane i predlaže vam individualno prilagođen jelovnik. Program nikako ne uvjetuje ili stimulira stroge, jednostrane i niskokalorične dijete.

5. Kako ću održavati postignute rezultate?

Svjesni smo da održavanje odgovarajuće tjelesne težine može biti najteži dio vašeg puta. Zato vam nudimo poseban Lifestyle program za dugoročno održavanje vaš ciljne tjelesne težine, definicije i forme. Program je namijenjen ženama koje su uspješno došle do zadanog cilja.

Međutim, mogu koristiti i osobe s odgovarajućom tjelesnom težinom i zdravim tkivom, koje žele učinkovit program za održavanje fit forme odnosno koje se žele pobrinuti za preventivno djelovanje.

Vrijeme je da budemo zadovoljne u vlastitom tijelu!

 • U centrima Linea Snella (2 lokacije u Zagrebu), preoblikujete tijelo 3 do 4 puta brže
 • U prosjeku izgubite jedan konfekcijski broj mjesečno (10 dolazaka)
 • Istodobno s gubitkom kilograma – uz najnovije tehnologije uklanjate i celulit i tvrdokorne masne naslage te osiguravate odličan tonus mišića
 • Dogovorene rezultate postižete BEZ RIZIKA, jer također dajemo 100% pisano jamstvo!

NOVO – LINEA SNELA APLIKACIJA!

OD SADA možete pristupiti svom planu vježbanja i prehrane iz udobnosti svog doma! KAKO? Kako bi što bolje klijenticama pružili punu podršku do cilja kada nisu u centru, te kao bi u svakom trenutku mogli vidjeti svoj plan vježbanja i prehrane, napravili smo inovativnu aplikaciju Linea Snella! Jednostavno je možete otvoriti na svom mobitelu i dok ste god u programu, vaš profil je aktivan.

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

Uz opis vježbe, slika i video sadržaja osigurati ćete sebi ispravno izvođenje vježbi i dodatno se motivirati na svom putu mršavljenja. Također svakodnevno možete voditi svoj dnevnik jednostavnim odabirom ponuđenih odgovora i upisivati broj kilograma za svaki dan. Na taj način pratimo vaš napredak i savjetujemo vas.

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

AKCIJSKA PONUDA!

Najpovoljniji put do vitke linije na ugodan ženski način!

Linea Snella mrsavljenje
Kako bi vas dodatno ohrabrili i motivirali na putu do cilja, osigurali smo poseban popust od 30% za sve mjesece korištenja programa.

Linea Snella vam u prosjeku omogućava gubitak -1 konfekcijski broj mjesečno!

KAKO OSTVARITI POPUST?

Prijavite se putem kontakt forme na besplatan pregled i savjetovanje u jedan od dva centra u Zagrebu te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj cilj i idealan program oblikovanja tijela.

NAPOMENA:

Ukoliko zbog trenutne zdravstvene situacije dođe do privremenog zatvaranja naših centara, prilikom otvaranja nastavljate s programom gdje ste stali. Također, naše terapeutice će s vama ostati u kontaktu putem već uhodane Facebook grupe podrške i telefonski. Posebno nam je drago istaknuti i inovativnu aplikaciju Linea Snella gdje u bilo kojem trenutku trajanja programa možete pristupiti vašim vježbama i planu prehrane.

Bez obzira na situaciju, kod nas se u svakom trenutku možete osjećati sigurno jer standardno čistimo i dezinficiramo uređaje nakon svake klijentice te redovito prozračujemo prostor, a sada smo i dodatno poduzeli sve propisane mjere zaštite!

*Pogodnost traje do rasprodaje svih slobodnih mjesta za oba centra u Zagrebu. Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje vas na kupnju.

Mogućnost obročnog plaćanja

Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

načini-plaćanja

2 LOKACIJE U ZAGREBU

Linea Snella ZAPAD
Linea Snella SJEVER

Zagreb – SJEVER

Strojarska cesta 22 / 9.kat, Zagreb
091 203 3355

Zagreb – ZAPAD

Petrovaradinska 5, Zagreb
091 9898 289

PRIJAVA NA BESPLATNO SAVJETOVANJE

logo linea snella
Molimo ispunite sva polja:

*Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju u Linea Snella Hrvatska za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. 
Pristajem da se moji osobni podaci šalju tvrtki Linea Snella d.o.o., Impacteam d.o.o. i tvrtki Fit Factory d.o.o. za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu u smislu pružanja dogovorenih usluga, zadovoljstva kupaca, informacija o proizvodu/uslugama te uslugama povezanim s proizvodima i raznim događanjima.
U tom smislu pristajem na elektronsko slanje (e-mail, tekstualne poruke, MMS poruke itd.) te korištenje i obradu svojih podataka za direktan marketing i informiranje o trenutnom sadržaju (aktualne vijesti, događaji, pogledi i ostali proizvodi i usluge tvrtke Linea Snella).
Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, u bilo kojem trenutku mogu povući pristanak te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti uvid u količinu svojih pohranjenih podataka, ažuriranje mojih osobnih podataka, obustavu korištenja i brisanja podataka pismenim putem u tvrtki Fit Factory d.o.o., Kralja D. Zvonimira 22, 10000 Velika Gorica ili u tvrtki Impacteam d.o.o., Strojarska cesta 22, 10000 Zagreb ili na e-mail: info@lineasnella.com
Prikaži više...