fbpx
linea Snella posebna pogodnost

CENTAR ZA MRŠAVLJENJE I  OBLIKOVANJE TIJELA

zdravo
sigurno
garantirano
U nastavku saznajte sve o našoj metodi i tretmanima, kako krenuti u program KORAK PO KORAK te odgovore na najčešća pitanja klijentica i njihove priče o uspješnoj transformaciji.

Ako se na vašem popisu želja nalazi da želite biti u dobroj formi, imati ravan trbuh, skinuti višak kilograma te se osjećati odlično, onda je idealno vrijeme za prvi korak.

Možemo vam dokazati (s 100% pisanim jamstvom) da znamo vratiti osmjeh i zadovoljstvo, jer sve smo to prošle i same.

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

POSEBNA POGODNOST

Ostvarite vitku liniju 25% povoljnije uz najkompletniji “sve u jedan” program oblikovanja tijela!

ZAŠTO LINEA SNELLA PROGRAM?

 • Pisano jamstvo. Kada je cilj postignut, program je zaključen
 • Znatno brže dostizanje ciljeva
 • Osigurava ugodnu atmosferu i intimno okruženje
 • Uklanjanja celulit i tvrdokorne masne naslage
 • Individualan pristup svakoj klijentici
Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

METODA LINEA SNELLA

U Linea Snelli smo stvorili poseban svijet, koji u cjelini poštuje potrebe svake žene, nudi cjelovite odgovore i rješenja, a prije svega razumije i njeguje žensko tijelo i dušu. Skladna, ženstvena linija se naime ne stvara u fitness centrima, s teškim utezima, strogim odricanjima ili teškim tjelesnim naporima.

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

U Linea Snelli razumijemo, poštujemo i njegujemo žensko tijelo i dušu.

Linea Snella program nije samo još jedan od brojnih načina mršavljenja i oblikovanja tijela, koji vas ostavljaju bez konkretnih rezultata. Naši individualni i cjelokupni programi transformacije tijela vam nude realno, zagarantirano i učinkovito rješenje za postizanje Vaših konkretnih ciljeva. Programi Linea Snella su zasnovani tako da vam pomažu otkloniti suvišnu tjelesnu težinu i preoblikujete tijelo na zdrav, potpuno siguran i trajan način.

Linea Snella nudi asistenciju na svakom koraku vašeg puta do konačnog cilja i uči vas, kako dugoročno održavati željenu tjelesnu težinu.

Cjelokupan i individualan pristup svakoj klijentici

za postizanje zagarantiranih i trajnih rezultata!

Jeste li ikad bili u programu mršavljenja i radili tretmane oblikovanja tijela uz osobnu terapeuticu?
Upravo kod nas prilikom upisa u program, do konačnog cilja, vode vas naše stručne terapeutice koje vas savjetuju i rado odgovaraju na sva vaša pitanja, pogotovo kada zastanete i kada vas treba ohrabriti i motivirati.

ZATO će vas kod nas na besplatnom savjetovanju, naše stručne terapeutice upoznati s najučinkovitijom metodom oblikovanja tijela s kojom garantirano dolazimo do cilja.

Svi uređaji su europskog porijekla i zadovoljavaju najviše standarde učinkovitosti i sigurnosti

KAKO MRŠAVIMO I OBLIKUJEMO TIJELO?

THERMOSLIM

 

terapije-Thermoslim-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Thermoslim je izolirana komora u kojoj su idealni uvjeti za mršavljenje i oblikovanja tijela, gdje se rezultati postižu 3-4 puta brže nego uobičajenim načinom vježbanja. U takvim uvjetima vježbanja možemo riješiti 1 konfekcijski broj mjesečno.

 • Sagorijevanje do 1500 KCal
 • Infracrvene zrake koje tope masnoće
 • Temperatura 37℃
 • Samo 20 minuta, 2-3 puta tjedno

BODYWARM

 

terapije-Bodywarm-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Bodywarm je terapijska sauna koja nakon vježbanja u Thermoslimu učvršćije tkivo i daje koži potrebnu njegu da ostane mekana i elastična. Boravak u Bodywormu je ugodan i opuštajući, a zbog njenih višestrukih terapija pomaže i kod otklanjanja celulita.

 • Ozonoterapija
 • Aromaterrpija
 • Kromoterapija
 • Temperatura 37℃

THERMOBIKE

 

terapije-Thermobike-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Thermobike je naprava slična biciklu gdje otklanjamo tvrdokorne masnoće na bokovima, bedrima i sražnjici. Odlična je dopuna vježbi u Thermoslimu te je preporučljiva za žene koje puno rade u sjedećem položaju.

 • Za zanosna bedra i bokove
 • Infracrvene zrake koje tope masnoće
 • Temperatura 37℃
Jedinstveni uređaji Thermoslim, Bodywarm i Thermobike, patentiratni su i zaštićeni autorskim pravima pod robnom markom Linea Snella i kao takvi, jedini su originalni na tržištu.

ZA KOGA LINEA SNELLA NIJE NAJBOLJI IZBOR?

1. za žene koje ne mogu izdvojiti 2 sata tjedno za sebe

2. za one koje nisu spremne na promjenu

3. za žene koje žele rezultate preko noći

SPREMNI STE AKO …

1. PRIHVAĆATE PROMJENU I STRUČNO VODSTVO

2. PREUZIMATE ODGOVORNOST ZA SEBE

3. VAM JE VAŽNO ZDRAVLJE I VIŠE ENERGIJE

4. VOLITE IZGLEDATI LIJEPO I NJEGOVANO

Jeste li i vi jedna od tih žena?

Ako je odgovor “DA”, naručite se na BESPLATNO SAVJETOVANJE

KAKO ZAPOČETI SVOJ PUT DO ŽELJENE LINIJE 1…5

 • 1.

  BESPLATNO SAVJETOVANJE

  BESPLATNO SAVJETOVANJE

  Nakon što se prijavite putem kontakt forme, nazvati ćemo vas i dogovoriti prvi slobodni termin. Naše stručne terapeutice upoznati će vas  s našom metodom, zajedno ćete odrediti ciljeve i vaš idealan program mršavljenja i oblikovanja tijela  s kojim garantirano dolazimo do cilja.

  Također možete postaviti pitanja i poslušati preporuke naših stručnih terapeutica. 

 • 2.

  PREGLED i KOMPJUTERSKA ANALIZA TIJELA

  PREGLED i KOMPJUTERSKA ANALIZA TIJELA

  Sastavni dio savjetovanja je pregled koji se sastoji od mjerenja i komjuterske analiza tijela koja nam olakšava izraditi individualan plan fizičke aktivnosti i načina prehrane. Nakon toga se određuje vaš program vježbi i tretmani te potpisuje jamstvo dogovorenih rezultata.

 • 3.

  INDIVIDUALNI TRETMANI I VJEŽBANJE

  INDIVIDUALNI TRETMANI I VJEŽBANJE

  Uz samo 2-3 dolazaka tjedno i neinvanzivno vježbanje u najsuvremenijim uređajima (Thermoslim, Bodywarm, Thermobike) postižete najučinkovitije rezultate, čak 3-4 puta brže nego uobičajenim vježbanjem.

  Uz vas je cijelo vrijeme osobna terapeutica koja vas prati da pravilno izvodite vježbe.

 • 4.

  Linea Snella asistencija

  Linea Snella asistencija

  Omogućuje pomoć i asistenciju kod izvođenja aktivnih vježbi u Thermoslim-u, na Thermobike-u i kod vibracijske vježbe. Kao podršku vježbi, uključuje i pripremu osnovnog plana prehrane za smanjenje ili uravnoteženje tjelesne težine. 

  Snelly podrška je prikladna za polaznice, koje žele izgubiti samo nekoliko kilograma (do 5 kg) i / ili do 1 konfekcijskog broja, a nemaju većih poteškoća s celulitom i tonusom tkiva.

 • 5.

  Očuvanje rezultata uz SLim control sustav

  Očuvanje rezultata uz SLim control sustav

  Nakon postignutog cilja, osiguravamo potpuno besplatan sustav kontrole rezultata u trajanju od 12 mjeseci.

  Sustav sprječava “jo-jo” efekt te uključuje mjesečnu analizu trenutnog tjelesnog sastava, mjerenja tjelesnog obujma, savjete o prehrani kao i odabir najučinkovitije vježbe za očuvanje rezultata, tjelesne kondicije i zdravlja.

Što kažu neke od naših klijentica?

Do rezultata dolazimo brzo i ugodno, slušajući i prateći vaše želje i potrebe.

Ivana Diklan

“Dolazim s osmijehom, a odlazim s još većim, pogotovo sada kada je iza mene i rezultat”

ivana diklan linea snella oblikovanje tijela

I tako nakon mnogo razno raznih dijeta i mučenja same sebe, bilo je potrebno donijeti odluku, zbog mojih godina i menopauze koja je sve bliže, ali životnu odluku o stilu življenja, brizi za zdravlje, kretanju, prehrani… U trenutku kad sam saznala za Linae Snellu i upoznala Helenu, neko vrijeme prije sam stekla naviku redovnog vježbanja.  
Do tada, priznajem vježbanje nije bio sastavni dio mog života, a nešto poput Linea Snelle sam mislila da si ne mogu to priuštiti. U kolovozu 2018. prijavila sam se na savjetovanje i zapravo htjela vidjeti kolika mi je mišićna masa, uvjeravajući se kako je sve to ok i kako ja to mogu sve sama. Nisam krenula u program.
No, došao je prosinac, a s njim i 2 kg više nego u kolovozu i shvatila sam da ipak ne mogu sama, da mi je svega previše u tim kilama koje sam nosila. Potrebna mi je bila pomoć, podrška, pravila, disciplina i nadzor. Odluku sam htjela ostaviti za 1.1. tipično, a tad je odlučna Helena rekla da mogu i odmah krenuti. Zašto čekati? Meni je u glavi bio bakalar, kolači i druge delicije, ali Helena mi je rekla da i dalje mogu u svemu tome uživati, povjerovala sam i bila je u pravu. A u Linei Snelli naučila sam i kako.
12.12.2018. Krenula sam s izazovom u Linei. Ovo je bilo ulaganje u mene, u moju budućnost i ono najvrijednije: u zdravlje. Neću reći da je bilo lako, niti da sam se odmah navikla na sva pravila, ali bila sam uporna i usrtajna. Nisam bas ni bila dobre volje svaki put, niti mi se dolazilo pravih dva, možda i tri mjeseca iako su se već vidjeli rezultati.
Malo po malo, došla sam do osjećaja u sebi koji je i danas isti: veselim se dolasku u Lineu i vježbanju jednako kao i uživanju u sauni ili termo deki. Volim sve u Linei i svo predivno osoblje.ivana diklan linea snella oblikovanje tijelaDolazim s osmijehom a odlazim s još većim, pogotovo sada kada je iza mene i rezultat: -14 kg i jako puno cm manje. Uspješan rezultat je značajan, a još više sve što sam s njime dobila. Sada nakon više od godinu dana kad sam u fazi održavanja s tendencijom da ode još koja kilica, naučila sam i usvojila pravilno se i zdravo hraniti, kombinirati namirnice, što, kako, kada i koliko jesti, a što je najvažnije: nisam nikad gladna. Sada su bademi uvijek uz mene i nema šanse da ću si dozvoliti da pregladnim. Slušam svoje tijelo i dajem mu što traži, da i slatko, ali znam koliko, a stevija je uvijek uz mene. Uz sve usvojeno postala sam i sasvim druga osoba, zadovoljnija, samosvjesnija, pouzdanija, ispunjenija. Uz pristup klijentima koji se njeguje u Linei, napretku svjedočim i u drugim segmentima svog života, a vidim i buduće nebrojene mogućnosti. S Lineom je nemoguće ne uspjeti, a vrijednost koja se dobije je neprocjenjiva.
Želim svim ženama da iskuse predivnu Linea Snellu jer tamo se osjećaš kao prava dama. ivana diklan linea snella oblikovanje tijela
Pročitajte cijelu priču...

ivana diklan linea snella oblikovanje tijela

Vesna Okić

“Novo poglavlje života”

vesna okic linea snella oblikovanje tijela

Kroz moj turbulentan život proživjela sam niz poraza koji su doveli do moje loše zdravstvene situacije. Liječnici su otkrili tri tumora na jetri, a nakon teške operacije potpuno sam klonula. Pošto sam po prirodi borac i ne predajem se nakon nekog vremena izborila sam se s bolešću i nastavila donekle normalan život.

Više sam odmarala, manje izlazila i posvetila se vise tada trogodišnjem sinu. Pošto sam inače jače građe i uvijek sam bila punija nisam bas obraćala pažnju na kile a one su se gomilale i bila sam sve deblja i deblja no ok kupila bih veće hlače, majicu i idem dalje.
Nažalost vremenom sam počela teško disati, brzo se umarati, tlak mi je postao jako visok, otkucaji srca jako ubrzani a čak sam nekoliko puta ostala i bez svijesti. Našla sam se opet u jako teškoj situaciji. Liječnici su nakon dosta pretraga zaključili da trebam piti 9 tableta dnevno da bi mogla koliko toliko funkcionirati a ja sam pomislila ‘alo? Toliko tableta na moju bolesnu jetru?’…
Bila sam pred zidom, nisam se usudila otići sa sada sedmogodišnjim sinom do parka, bojala sam se voziti auto… Gledajući sina koji je mali i treba mu mama, kćer koja je odrasla žena ali joj isto tako treba oslonac, i supruga koji je moja najveća životna podrška, moja stijena… onaj borac u meni se probudio i morala sam nešto učiniti.
Ali što? Gdje je izlaz? Dijeta? Vježbanje?? Ali ja volim jesti i ne mogu biti gladna… pijem puno tableta pa moram i jesti. Imam 44 godine i nikad u životu nisam vježbala a radi srca i jetre moram biti oprezna…
I tako googlajući i tražeći riješene naišla sam na Linea Snellu. Čitala sam iskustva klijentica i uvidjela da bi to mogla biti dobra opcija za mene i moje probleme. Dogovorila sam termin za informativni razgovor ne znajući što me čeka.. Pomalo sam se bojala dali ja to mogu? Tamo se vježba? Kakva je prehrana?
Kod mog ulaska u Lineu Snella na prvi razgovor dočekala me Natalija, djevojka prekrasnog osmjeha, puna topline i neke sigurnosti, zračila je samopouzdanjem ohrabrila me da sam na pravom mjestu.
vesna okic linea snella oblikovanje tijela
Nataliji sam otvorila srce i dušu, objasnila joj svoju zdravstvenu situaciju i zelju da želim nešto promijeniti. Kako je jedan od uzroka bila moja prekomjerna težina, a Natalija je rekla: „ok, hajdemo napraviti prvo vaganje i mjerenje“, stala sam na vagu i šok 118,5 kg !?? Nisam ni bila svjesna koliko kila nosim na sebi viška i koliko je to opterećenje za moje srce, tlak, koliko moje cijelo tijelo trpi. Natalijin osmjeh i riječi: ”možete vi to” su me trgnule.
Natalija me pitala što je moj cilj? Cilj?? Da mogu funkcionirati bez tako puno tableta, da mogu biti ponovo svoja, ma želim život. Nisam razmišljala da mogu ponovo stati u traperice iz mladosti, ni o haljini s mature. Ja sam samo razmišljala kako da povratim svoje zdravlje.
Natalija je rekla pošto ste visoki 180, stavit ćemo cilj osamdesetdevet kilograma, a zdravlje će se s vremenom popraviti. Pogledala sam je u čudu i rekla to je nemoguće, ali njezin siguran izraz lica i optimistični smiješak mi nije dao mira. Rekla sam si, ok probat ću mjesec, dva pa da vidim.
Uz Natalijinu pomoć i Linea Snella metodu, odabir vježbi baš za mene, plan prehrane koji i nije strašan (jedem 5 puta dnevno??), krenula sam…
U početku svega, bilo mi je teško, moje tijelo je bilo tromo , teško pokretljivo, prehrambene navike sam morala potpuno preokrenuti ali moram priznati nisam bila gladna. Svaki dolazak u Lineu Snellu je za mene bio izazov ali s vremenom sam dolazila sa sve više radosti jer sam znala da radim nešto dobro za sebe i svoje tijelo. Natalija me vodila sve vrijeme, bodrila, bila podrška kad god je bilo teško, ona je vidjela svjetlo na kraju tunela, dok sam ja još uvijek smatrala daje sve u magli i nemoguće.
Dan za danom osjećala sam se sve bolje i bolje, gubila sam kilograme i centimetre, a Natalija me sve vise bodrila i poticala da ustrajem!! Kada su vježbe bile teške, držalo me to da mogu i hoću. Za manje od 5 mjeseci došla sam do cilja. Moje srce normalno kuca, tlak se normalizirao , osjetila sam ponovo radost, mogla sam se posvetiti sinu, kćeri, mužu. Pazite funkcioniram bez ijedne tablete i naravno daje i mojoj jetri sad puno lakše.
Nažalost zbog bolesti muža na skoro mjesec dana sam prekinula dolaske u Lineu i desilo se skoro pa nemoguće: meni je falilo vježbanje, Linea Snella, Natalija i druge cure. Došli su Božić i Nova godina i naravno koji kolač ili nezdrava hrana, ali evo me nazad u Linea Snelli.
Nisam dobila niti deku nazad, moje tijelo drugačije funkcionira, ja sam stekla drukčije prehrambene navike i ako nešto zgriješim to se odmah ne vidi jer nema jo-jo efekta. Kilaža stoji a ja ću nastaviti odlaziti u Lineu Snellu i družiti se s Natalijom i curama i dalje, vježbati i uživati u svakom dolasku.
Pokrenula sam novo poglavlje u životu. Najviše sam zahvalna Nataliji koja je vjerovala u mene i kada ja nisam, hvala Linei Snelli na vrhunskom konceptu, na odlično smišljenom jelovniku, na prilagođenim vježbama za svakog posebno, hvala na uživanju u presoterapiji, thermodeki, Bodywarmu, hvala svim curama na podršci.
Ja u svakodnevnom životu svima tko me pita preporučujem da se obrate stručnom osoblju Linea Snella i naprave nešto za sebe i svoje tijelo.
vesna okic linea snella oblikovanje tijela
Pročitajte cijelu priču...

vesna okic linea snella oblikovanje tijela

Zdravka Svetličić

“Kao i sve bajke i ova će početi… Nekada davno bilo je sve dobro, tijelo je sve podnosilo, po zimi bi se podfutralo, po ljeti opet stanjilo i to u relativno kratkom vremenu.”

zdravka svetlicic linea snella oblikovanje tijela

Ništa nije odavalo nesklad ili ne daj Bože neki problem. Obitelj, karijera, svakojake aktivnosti, mogu ovo, mogu ono, izazov jedan, pa drugi, pa sto…. svi drugi su bili na prvom mjestu.
I kao u svakoj bajci postoji neki demon koji se u nju uvuče i pomuti idilu. Jednog jutra sam se probudila i zapitala gdje sam ja u cijeloj priči.

Vježbala sam ja cijelo vrijeme, krenula bih pa stala. Koliko sam samo godišnjih članarina uplatila unaprijed u raznim teretanama jer, naravno, dobiješ popust ako platiš unaprijed. I onda ubrzo shvatim da sam od toga u stresu jer nije normalno platiti i na silu ići ili ne ići.
Brzo bih izgubila motivaciju jer si u teretani broj i moraš sam sebe motivirati. Morate priznati da je jako teško biti motiviran jer ne možeš sve, biti dobra majka, kućanica, supruga, poslovna žena… Frustracija i manjak vremena se mora negdje nakupiti.
I tako sam ušla u menopauzu i gle čuda sve se pogoršalo. Metabolizam se totalno usporio i jedno jutro sam se probudila s 20-tak kg previše. I tako dan za danom , opravdanje po opravdanje…. a osjećaj u tijelu kao da nosim teret cijelog svijeta.
Bavim se biorezonancom i homeopatijom i pomažem drugima u liječenju i motiviram ih na promjene. Puno vremena provodim na poslu, stalno izmišljam nove projekte, doslovno izgaram svijeću na oba kraja. I tako sam jednog dana shvatila da moram sebe staviti na prvo mjesto.
Ustvari sam poslala u Svemir želju da želim otići na Camino pješke 900 km i Svemir mi je ubrzo poslao odgovor. Poslao mi je Lineu Snellu i divnu Helenu. Sada znam da me nije htio pustiti na takav put s 24 kg viška koliko god se to nekako rasporedilo na mojih 181 cm visine. Sva sreća da sam inače zdrava jer da nisam pitanje je što bi se sve manifestiralo na tijelu.
Linea snella je najbolja odluka koju sam donijela u zadnje vrijeme, a novac koji sam uložila mi je najbolja investicija. U 7 mj istopila sam sav višak lažne sigurnosti. Odlučila sam da ću, bez obzira što sam postigla svoj cilj, nastaviti vježbati u Linei snelli.
Zašto? Zato jer nigdje nema tolikog učinka u toliko malo uloženog vremena (1h 2-3x tjedno). Poslovne žene znaju o čemu pišem, nikada dosta vremena! I šećer na kraju sauna i opuštanje ili neki drugi beauty tretman.
Atmosfera u Linea Snelli je predobra, prava obiteljska atmosfera, motivacija na najjače, savjeti, podrška, pohvale i „čudotvorna“ vaga koja ulijeva strah i respekt. Zato drage dame, stavite same sebe na prvo mjesto jer kada ste vi dobro , sve oko vas je dobro. Lijepo je čuti pohvale sa strane ali je najvažniji osjećaj zadovoljstva koji zrači iz vas. To je prava šteta ne doživjeti.
zdravka svetlicic linea snella oblikovanje tijela thermoslim
Nemojte reći skupo je, ne mogu! Koliko ste puta kupile nešto što nikad niste obukle, koliko puta ste kupile mali broj s iluzijom, stati ću u to kada smršavim? Koliko ste novca dale na grickalice, čokoladice, kolače, odjeću da sve to pokrijete ili za neke druge kompenzacije?
Nemojte čekati da dođe neki ponedjeljak jer on u pravilu nikada ne dolazi ili ako dođe, kratko traje! Rođendana i proslava će uvijek biti i baš neki poziv iskoči kada se spremate na dijetu. I još nešto, najvažnije, nemojte i ovo odrađivati same, pustite da vas se mazi i pazi jer to djevojke u Linea snelli rade s ljubavlju i najbolje.
I da završimo bajku… sa sretnim završetkom kako i inače bajke završavaju. I tako je velika obitelj polaznica Linea snella programa živjela dugo, sretno, zdravo i vitko.
Hvala predivnoj Heleni i djevojkama na podršci i brizi. Hvala, hvala, hvala zdravka svetlicic linea snella oblikovanje tijela poslije
Pročitajte cijelu priču...

Zdravka Svetličić

Ostale priče o uspjehu možete pročitati na stranici Linea Snella Hrvatska. 

PISANO JAMSTVO!

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

Sve što se broji je vaš konačni rezultat!

U Linea Snelli ekskluzivno nudimo kupnju konkretno zajamčenog rezultata. Pisana garancija vrijedi kod upisa u “sve u jedan” Snelly Star program, najcjelovitiji program oblikovanja ženskog tijela na tržištu.

Kada je rezultat postignut, program je zaključen. Bez bilo kakvih iznenađenja, a prije svega bez bilo kakvih doplata!

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

5 NAJČEŠĆIH PITANJA

1. Za koliko vremena mogu očekivati vidljive rezultate?

Prvi rezultati se obično postižu već nakon prve aktivne posjete, a smanjenje tjelesnog obujma je primjetno i konkretno mjerljivo najkasnije nakon treće terapije. Tkivo postaje vidno zaglađenije i napetije. Sa Linea Snellom žene obično izgube 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna. Vaše tijelo će biti čvršće, tonus tkiva vidno poboljšan i bolje opće raspoloženje!

2. Je li Linea Snella program pravo rješenje za mene?

Svaka žena je jedinstvena, s individualnim potrebama na putu do otklanjanja suvišne tjelesne težine i transformacije tijela. Zato je individualni program uvijek sastavljen tako da u najvećoj mogućoj mjeri odgovara vašem postojećem životnom stilu, trenutnom stanju i vašim željama u vezi s konačnim ciljem.
Najlakši način za saznati koji program za vas najprikladniji, je rezervacija besplatnog i potpuno neobvezujućeg savjetovanja sa jednom od kvalificiranih Linea Snella terapeutkinja. Obavit ćete mjerenja i popričati o vašim željama. Saznat ćete i kakve konkretne rezultate možete očekivati. 

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

3. Koliko suvišnih kilograma ću izgubiti?

Cilj, koliko kilograma i centimetara želite izgubiti postavite sami, uz stručnu pomoć osobnog terapeuta. Zatim vaše želje zajedno pretvarate u mjerljive ciljeve i definirate najučinkovitiju strategiju za postizanje željenog rezultata. Tijekom programa ćemo vas također naučiti kako vašu novu tjelesnu težinu zadržati dugoročno

4. Da li je kod izvođenja programa potrebna stroga dijeta?

Naša metoda se temelji na cjelovitom pristupu, koji između ostalog stimulira zdrav i uravnotežen način prehrane. Upoznavanje s vašim trenutnim navikama prehrane se odvija već na uvodnom savjetovanju, a zatim vas osobna terapeutkinja uči o osnovnim načelima zdrave prehrane i predlaže vam individualno prilagođen jelovnik. Program nikako ne uvjetuje ili stimulira stroge, jednostrane i niskokalorične dijete.

5. Kako ću održavati postignute rezultate?

Svjesni smo da održavanje odgovarajuće tjelesne težine može biti najteži dio vašeg puta. Zato vam nudimo poseban Lifestyle program za dugoročno održavanje vaš ciljne tjelesne težine, definicije i forme. Program je namijenjen ženama koje su uspješno došle do zadanog cilja.

Međutim, mogu koristiti i osobe s odgovarajućom tjelesnom težinom i zdravim tkivom, koje žele učinkovit program za održavanje fit forme odnosno koje se žele pobrinuti za preventivno djelovanje.

Pisana GARANCIJA dogovorenih rezultata, individualni tretmani te POSEBNA POGODNOST, dobitna su kombinacija za vitku liniju!

POSEBAN POPUST do -25%

Kako bi vas dodatno motivirali da krenete u promjene, osigurali smo 25 “sve u jedan“ paketa za najkompletniji program mršavljenja i oblikovanja tijela do čak 25% POPUSTA!
S takvim programom,  bezbrižno možemo riješiti 1 konfekcijski broj mjesečno.

KAKO OSTVARITI POPUST?

Prijavite se putem kontakt forme na besplatan pregled i savjetovanje u jedan od dva centra u Zagrebu te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj cilj i idealan program mršavljenja i oblikovanja tijela.

Posebna ponuda vrijedi do popunjenja svih slobodnih za oba centra u Zagrebu. Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje vas na kupnju.

Mogućnost obročnog plaćanja

Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

načini-plaćanja

logo linea snella

 

PRIJAVA NA BESPLATNO SAVJETOVANJE

Molimo ispunite sva polja:

*Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju u Linea Snella Hrvatska za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. 
Pristajem da se moji osobni podaci šalju tvrtki Linea Snella d.o.o., Impacteam d.o.o. i tvrtki Fit Factory d.o.o. za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu u smislu pružanja dogovorenih usluga, zadovoljstva kupaca, informacija o proizvodu/uslugama te uslugama povezanim s proizvodima i raznim događanjima.
U tom smislu pristajem na elektronsko slanje (e-mail, tekstualne poruke, MMS poruke itd.) te korištenje i obradu svojih podataka za direktan marketing i informiranje o trenutnom sadržaju (aktualne vijesti, događaji, pogledi i ostali proizvodi i usluge tvrtke Linea Snella).
Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, u bilo kojem trenutku mogu povući pristanak te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti uvid u količinu svojih pohranjenih podataka, ažuriranje mojih osobnih podataka, obustavu korištenja i brisanja podataka pismenim putem u tvrtki Fit Factory d.o.o., Prilaz Vladislava Brajkovića 10, 10000 Zagreb ili u tvrtki Impacteam d.o.o., Strojarska cesta 22, 10000 Zagreb ili na e-mail: info@lineasnella.com
Prikaži više...