fbpx

Koliko KILOGRAMA želite smršaviti, toliki POPUST dobijete + DARUJEMO još dodatni startni popust 20%!

U nastavku saznajte više…

ZDRAVO I SIGURNO

Želite li ostvariti sjajnu formu i poboljšati zdravlje u hladnijim danima?
Tražite li ekskluzivno okruženje za vježbanje u kojem ćete se osjećati uistinu SIGURNO?
Želite li pristupiti svom planu vježbanja i prehrane iz udobnosti svog doma putem inovativne aplikacije Linea Snella?

Jeste li ikad bili u programu mršavljenja i radili tretmane oblikovanja tijela uz osobnu terapeuticu?
Upravo kod nas prilikom upisa u program, do konačnog cilja, vode vas naše stručne terapeutice koje vas savjetuju i rado odgovaraju na sva vaša pitanja, pogotovo kada zastanete i kada vas treba ohrabriti i motivirati.

ZATO, pozivamo vas na besplatno savjetovanje gdje će vas naše stručne terapeutice upoznati s najučinkovitijom metodom oblikovanja tijela s kojom garantirano dolazimo do cilja.

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

KAKO MRŠAVIMO I OBLIKUJEMO TIJELO?

Linea Snella programi prije svega daju nježnu potporu i usmjeravaju klijentice prema trajnom rješavanju nezdravih navika, podižući istovremeno zadovoljstvo i samopouzdanje, a sve to bez gladovanja, napornog i ekstremnog vježbanja

Linea Snella mrsavljenje

THERMOSLIM

terapije-Thermoslim-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

U središtu programa je upotreba sprave Thermoslim u kojoj se provodi vođena individualna vježba uz konstantnu temperaturu od 37° C, pod utjecajem infracrvenih zraka. U razdoblju od 20 do 25 minuta vježbanja u Thermoslimu tijelo potroši do 1.500 kcal, što znači 3 do 4 puta više masnoća nego kod uobičajenih vježbi.

Centimetre i masne naslage gubimo na najkritičnijim dijelovima tijela, upravo tamo gdje to najviše želimo. U mjesec dana možemo izgubiti 3 do 4 kg odnosno do jedan konfekcijski broj.

BODYWARM

terapije-Bodywarm-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Nakon vježbanja u Thermoslimu slijedi opuštanje u terapijskoj sauni Bodywarm u kojoj pomoću terapije ozonom, aromaterapije, kromoterapije i vlažnog medija njegujemo kožu kako bi ostala meka i elastična, bez obzira na izgubljene rezultate.

Redovna kontrola rezultata i savjetovanje omogućavaju usputno prilagođavanje programa potrebama pojedine klijentice.

THERMOBIKE

terapije-Thermobike-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Metodu dopunjuje i vježbanje na Thermobiku, koji je odličan za uklanjanje tvrdokornih masti na bokovima i bedrima, obzirom da kretanje pod infracrvenog svjetla poboljšava prokrvljenost i učinkovito pomaže kod uklanjanja celulita.

Jedinstveni uređaji Thermoslim, Bodywarm i Thermobike, patentiratni su i zaštićeni autorskim pravima pod robnom markom Linea Snella i kao takvi, jedini su originalni na tržištu.

Svi uređaji su europskog porijekla i zadovoljavaju najviše standarde učinkovitosti i sigurnosti

5 KORAKA DO VITKE LINIJE

 • 1.

  BESPLATNO SAVJETOVANJE

  BESPLATNO SAVJETOVANJE

  Nakon što se prijavite putem kontakt forme, nazvati ćemo vas i dogovoriti prvi slobodni termin. Naše stručne terapeutice upoznati će vas  s našom metodom, zajedno ćete odrediti ciljeve i vaš idealan program mršavljenja i oblikovanja tijela  s kojim garantirano dolazimo do cilja.

  Također možete postaviti pitanja i poslušati preporuke naših stručnih terapeutica. 

 • 2.

  PREGLED i KOMPJUTERSKA ANALIZA TIJELA

  PREGLED i KOMPJUTERSKA ANALIZA TIJELA

  Sastavni dio savjetovanja je pregled koji se sastoji od mjerenja i komjuterske analiza tijela koja nam olakšava izraditi individualan plan fizičke aktivnosti i načina prehrane. Nakon toga se određuje vaš program vježbi i tretmani te potpisuje jamstvo dogovorenih rezultata.

 • 3.

  INDIVIDUALNI TRETMANI I VJEŽBANJE

  INDIVIDUALNI TRETMANI I VJEŽBANJE

  Uz samo 2-3 dolazaka tjedno i neinvanzivno vježbanje u najsuvremenijim uređajima (Thermoslim, Bodywarm, Thermobike) postižete najučinkovitije rezultate, čak 3-4 puta brže nego uobičajenim vježbanjem.

  Uz vas je cijelo vrijeme osobna terapeutica koja vas prati da pravilno izvodite vježbe.

 • 4.

  Linea Snella asistencija

  Linea Snella asistencija

  Omogućuje pomoć i asistenciju kod izvođenja aktivnih vježbi u Thermoslim-u, na Thermobike-u i kod vibracijske vježbe. Kao podršku vježbi, uključuje i pripremu osnovnog plana prehrane za smanjenje ili uravnoteženje tjelesne težine. 

  Prikladna je za sve koji žele otpustiti kilograme i/ili popraviti tonus i oblikovati tijelo uz stalnu podršku osobne terapeutice.

 • 5.

  Očuvanje rezultata uz SLim control sustav

  Očuvanje rezultata uz SLim control sustav

  Nakon postignutog cilja, osiguravamo potpuno besplatan sustav kontrole rezultata u trajanju od 12 mjeseci.

  Sustav sprječava “jo-jo” efekt te uključuje mjesečnu analizu trenutnog tjelesnog sastava, mjerenja tjelesnog obujma, savjete o prehrani kao i odabir najučinkovitije vježbe za očuvanje rezultata, tjelesne kondicije i zdravlja.

UPOZNAJTE NAS

Linea Snella centre nazivamo i oazom za žene jer:

 • Mršavimo i oblikujemo tijelo
 • Smanjujemo celulit
 • Učvršćujemo tonus kože
 • Usporavamo proces starenja
 • Poboljšavamo svoje zdravlje
 • Brinemo o prehrani
Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

ZDRAVO I SIGURNO

Važno je spomenuti da je Linea Snella vrlo često jedini izbor klijenticama sa ozbiljnim zdravstvenim poteškoćama. Tako osobe sa visokim tlakom, dijabetesom, operiranom kralježnicom, umjetnim kukovima te bolnim ili operiranim koljenom i sličnim dijagnozama, u našim uvjetima mogu nesmetano vježbati, jačati mišiće i mršaviti bez mogućnosti povrede ili bojazni za narušavanje zdravlja.

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

Prosječno gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna, što se poklapa sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije i uspostavlja optimalne uvjete i za kasnije učinkovito održavanje ciljne tjelesne težine.

Prehrana za vrijeme programa

Linea Snella prehrana nije dijeta niti je odricanje, već zdrava uravnotežena prehrana s 5 obroka dnevno, bez kompliciranja, štoviše sve namirnice se mogu nabaviti i u lokalnoj trgovini.

Primjer dnevnog jelovnika Linea Snella

Nama je važno da klijentica u svakom trenutku zna kako da rasporedi obroke i koje namirnice u koje doba dana je poželjno jesti, i da takva prehrana postane dio njene svakodnevice bez da ima osjećaj da je teško pratiti naše smjernice. Svi znamo  – kada je nešto preteško puno lakše od toga odustajemo.

Što kažu neke od naših klijentica?

Do rezultata dolazimo brzo i ugodno, slušajući i prateći vaše želje i potrebe.

Ostale priče o uspjehu možete pročitati na stranici Linea Snella Hrvatska. 

PISANO JAMSTVO!

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

Sve što se broji je vaš konačni rezultat!

U Linea Snelli ekskluzivno nudimo kupnju konkretno zajamčenog rezultata. Pisana garancija vrijedi kod upisa u “sve u jedan” Snelly Star program, najcjelovitiji program oblikovanja ženskog tijela na tržištu.

Kada je rezultat postignut, program je zaključen. Bez bilo kakvih iznenađenja, a prije svega bez bilo kakvih doplata!

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

5 NAJČEŠĆIH PITANJA

1. Za koliko vremena mogu očekivati vidljive rezultate?

Prvi rezultati se obično postižu već nakon prve aktivne posjete, a smanjenje tjelesnog obujma je primjetno i konkretno mjerljivo najkasnije nakon treće terapije. Tkivo postaje vidno zaglađenije i napetije. Sa Linea Snellom žene obično izgube 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna. Vaše tijelo će biti čvršće, tonus tkiva vidno poboljšan i bolje opće raspoloženje!

2. Je li Linea Snella program pravo rješenje za mene?

Svaka žena je jedinstvena, s individualnim potrebama na putu do otklanjanja suvišne tjelesne težine i transformacije tijela. Zato je individualni program uvijek sastavljen tako da u najvećoj mogućoj mjeri odgovara vašem postojećem životnom stilu, trenutnom stanju i vašim željama u vezi s konačnim ciljem.
Najlakši način za saznati koji program za vas najprikladniji, je rezervacija besplatnog i potpuno neobvezujućeg savjetovanja sa jednom od kvalificiranih Linea Snella terapeutkinja. Obavit ćete mjerenja i popričati o vašim željama. Saznat ćete i kakve konkretne rezultate možete očekivati. 

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

3. Koliko suvišnih kilograma ću izgubiti?

Cilj, koliko kilograma i centimetara želite izgubiti postavite sami, uz stručnu pomoć osobnog terapeuta. Zatim vaše želje zajedno pretvarate u mjerljive ciljeve i definirate najučinkovitiju strategiju za postizanje željenog rezultata. Tijekom programa ćemo vas također naučiti kako vašu novu tjelesnu težinu zadržati dugoročno

4. Da li je kod izvođenja programa potrebna stroga dijeta?

Naša metoda se temelji na cjelovitom pristupu, koji između ostalog stimulira zdrav i uravnotežen način prehrane. Upoznavanje s vašim trenutnim navikama prehrane se odvija već na uvodnom savjetovanju, a zatim vas osobna terapeutkinja uči o osnovnim načelima zdrave prehrane i predlaže vam individualno prilagođen jelovnik. Program nikako ne uvjetuje ili stimulira stroge, jednostrane i niskokalorične dijete.

5. Kako ću održavati postignute rezultate?

Svjesni smo da održavanje odgovarajuće tjelesne težine može biti najteži dio vašeg puta. Zato vam nudimo poseban Lifestyle program za dugoročno održavanje vaš ciljne tjelesne težine, definicije i forme. Program je namijenjen ženama koje su uspješno došle do zadanog cilja.

Međutim, mogu koristiti i osobe s odgovarajućom tjelesnom težinom i zdravim tkivom, koje žele učinkovit program za održavanje fit forme odnosno koje se žele pobrinuti za preventivno djelovanje.

Vrijeme je da budemo zadovoljne u vlastitom tijelu!

 • U centrima Linea Snella (2 lokacije u Zagrebu), preoblikujete tijelo 3 do 4 puta brže
 • U prosjeku izgubite jedan konfekcijski broj mjesečno (10 dolazaka)
 • Istodobno s gubitkom kilograma – uz najnovije tehnologije uklanjate i celulit i tvrdokorne masne naslage te osiguravate odličan tonus mišića
 • Dogovorene rezultate postižete BEZ RIZIKA, jer također dajemo 100% pisano jamstvo!

NOVO: APLIKACIJA LINEA SNELA

OD SADA možete pristupiti svom planu vježbanja i prehrane iz udobnosti svog doma! KAKO? Kako bi što bolje klijenticama pružili punu podršku do cilja kada nisu u centru, te kao bi u svakom trenutku mogli vidjeti svoj plan vježbanja i prehrane, napravili smo inovativnu aplikaciju Linea Snella! Jednostavno je možete otvoriti na svom mobitelu i dok ste god u programu, vaš profil je aktivan.

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

Uz opis vježbe, slika i video sadržaja osigurati ćete sebi ispravno izvođenje vježbi i dodatno se motivirati na svom putu mršavljenja. Također svakodnevno možete voditi svoj dnevnik jednostavnim odabirom ponuđenih odgovora i upisivati broj kilograma za svaki dan. Na taj način pratimo vaš napredak i savjetujemo vas.

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

POSEBNA POGODNOST

kg_popust simboli

KILOGRAMI su POPUST

KAKO?

Prilikom upisa u program, darujemo vam startnih 20% popusta.  A kako bi vam put mršavljenja bio još motivirajući, onoliko kilograma koliko želite izgubiti, toliki još DODATNI popust dobijete!

Na primjer:  ako želite izgubiti četrnaest kilograma, vaš cjelokupni popust iznosi 34%.

ŠTO TREBATE UČINITI?

Prijavite se putem kontakt forme na BESPLATNO savjetovanje gdje će vas naše stručne terapeutice upoznati s našom metodom oblikovanja tijela. Također možete zajedno odrediti vaše ciljeve i idealan program. 

Pravila promocije: *Ponuda vrijedi do popunjenja svih slobodnih (25 paketa) za oba centra u Zagrebu. Maksimalni popust zajedno sa startnim popustom iznosi 40%. Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje vas na kupnju.

NAPOMENA / COVID-19:

Ukoliko zbog trenutne zdravstvene situacije po nalogu Stožera dođe do privremenog zatvaranja naših centara, prilikom otvaranja nastavljate s programom gdje ste stali. Također, naše terapeutice će s vama ostati u kontaktu putem već uhodane Facebook grupe podrške i telefonski. Posebno nam je drago istaknuti i inovativnu aplikaciju Linea Snella gdje u bilo kojem trenutku trajanja programa možete pristupiti vašim vježbama i planu prehrane.

Bez obzira na situaciju, kod nas se u svakom trenutku možete osjećati sigurno jer standardno čistimo i dezinficiramo uređaje nakon svake klijentice te konstantno pročišćujemo zrak, a sada dodatno poduzimamo i sve propisane mjere zaštite!

Mogućnost obročnog plaćanja

Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

načini-plaćanja

2 LOKACIJE U ZAGREBU

Linea Snella ZAPAD
Linea Snella SJEVER

Zagreb – SJEVER

Strojarska cesta 22 / 9.kat, Zagreb
091 203 3355

Zagreb – ZAPAD

Petrovaradinska 5, Zagreb
091 9898 289

PRIJAVA NA BESPLATNO SAVJETOVANJE

logo linea snella
Molimo ispunite sva polja:
  *Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju u Linea Snella Hrvatska za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. Prikaži više...