fbpx

Koliko KILOGRAMA želite smršaviti, toliki POPUST dobijete + DARUJEMO startni popust 15%!

U nastavku saznajte više…

MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TIJELA

zdravo
sigurno
garantirano

INDIVIDULANI TRETMANI UZ OSOBNU TERAPEUTICU!

Jeste li ikad bili u programu mršavljenja i radili tretmane oblikovanja tijela uz osobnu terapeuticu?
Upravo kod nas prilikom upisa u program, do konačnog cilja, vode vas naše stručne terapeutice koje vas savjetuju i rado odgovaraju na sva vaša pitanja, pogotovo kada zastanete i kada vas treba ohrabriti i motivirati.

ZATO, pozivamo vas na besplatno savjetovanje gdje će vas naše stručne terapeutice upoznati s najučinkovitijom metodom oblikovanja tijela s kojom garantirano dolazimo do cilja.

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela 1111

KAKO OBLIKUJEMO TIJELO?

THERMOSLIM

 

terapije-Thermoslim-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Thermoslim je izolirana komora u kojoj su idealni uvjeti za mršavljenje i oblikovanja tijela, gdje se rezultati postižu 3-4 puta brže nego uobičajenim načinom vježbanja. U takvim uvjetima vježbanja možemo riješiti 1 konfekcijski broj mjesečno.

 • Sagorijevanje do 1500 KCal
 • Infracrvene zrake koje tope masnoće
 • Temperatura 37℃
 • Samo 20 minuta, 2-3 puta tjedno

BODYWARM

 

terapije-Bodywarm-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Bodywarm je terapijska sauna koja nakon vježbanja u Thermoslimu učvršćije tkivo i daje koži potrebnu njegu da ostane mekana i elastična. Boravak u Bodywormu je ugodan i opuštajući, a zbog njenih višestrukih terapija pomaže i kod otklanjanja celulita.

 • Ozonoterapija
 • Aromaterrpija
 • Kromoterapija
 • Temperatura 37℃

THERMOBIKE

 

terapije-Thermobike-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Thermobike je naprava slična biciklu gdje otklanjamo tvrdokorne masnoće na bokovima, bedrima i sražnjici. Odlična je dopuna vježbi u Thermoslimu te je preporučljiva za žene koje puno rade u sjedećem položaju.

 • Za zanosna bedra i bokove
 • Infracrvene zrake koje tope masnoće
 • Temperatura 37℃

Jedinstveni uređaji Thermoslim, Bodywarm i Thermobike, patentiratni su i zaštićeni autorskim pravima pod robnom markom Linea Snella i kao takvi, jedini su originalni na tržištu.

Što kažu naše klijentice?

Do rezultata dolazimo brzo i ugodno, slušajući i prateći vaše želje i potrebe.

Kompletne  priče o uspjehu te mnogobrojne druge možete pročitati na stranici Linea Snella Hrvatska. 

Do VITKE LINIJE i odličnog osjećaja dovodi vas samo jedna ODLUKA.

Rezervirajte na vrijeme besplatno savjetovanje i osigurajte najbolji učinak u najkraćem mogućem roku uz polaznih 15% popusta + dodatni popust!

LINEA SNELLA METODA

U Linea Snelli smo stvorili poseban svijet, koji u cjelini poštuje potrebe svake žene, nudi cjelovite odgovore i rješenja, a prije svega razumije i njeguje žensko tijelo i dušu. Skladna, ženstvena linija se naime ne stvara u fitness centrima, s teškim utezima, strogim odricanjima ili mučnim tjelesnim naporima.

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

U Linea Snelli razumijemo, poštujemo i njegujemo žensko tijelo i dušu.

Linea Snella program nije samo još jedan od brojnih načina mršavljenja i oblikovanja tijela, koji vas ostavljaju bez konkretnih rezultata. Naši individualni i cjelokupni programi transformacije tijela vam nude realno, zagarantirano i učinkovito rješenje za postizanje Vaših konkretnih ciljeva. Programi Linea Snella su zasnovani tako da vam pomažu otkloniti suvišnu tjelesnu težinu i preoblikujete tijelo na zdrav, potpuno siguran i trajan način.

Linea Snella nudi asistenciju na svakom koraku vašeg puta do konačnog cilja i uči vas, kako dugoročno održavati željenu tjelesnu težinu.

Cjelokupan individualni pristup prilagođen svakoj klijentici

za postizanje zagarantiranih i trajnih rezultata!

Pojedinačni pristupi, nepovezani u cjelinu, jednostavno ne djeluju. Dijeta može privremeno smanjiti tjelesnu težinu, ali ne mijenja oblik i tonus tijela i nije učinkovita za otklanjanje celulita.

Naporna vježba može dovesti do rezultata na mišićnom tonusu, ali najčešće znači gubitak ženske građe. Kavitacija i slični estetski postupci rješavaju poteškoće s celulitom i obujmom, ali samostalno ne mogu smanjiti tjelesnu težinu. Rješenje? Individualan i cjelokupan pristup.

Što čini metodu Linea Snella®?

Nizozemski znanstvenik Van’t Hoff je primio Nobelovu nagradu kad je dokazao da je djelovanje enzima, koji su odgovorni za pretvaranje masti u izvor energije, najučinkovitije pri tjelesnoj temperaturi od 37°C.

Dr. Angelo Barrasso, talijanski “otac” metode Linea Snella je tržištu predstavio revolucionarni uređaj Thermoslim. S njim je optimalno udružio učinke optimalne tjelesne temperature, infracrvenih zraka i vođene, ciljane vježbe i tako razvio metodu, koja je danas zaštićena pod robnom markom Linea Snella®, što u prijevodu znači vitka linija.

Svi uređaji u centrima Linea Snella su europskog porijekla i zadovoljavaju najviše standarde učinkovitosti i sigurnosti

PREDNOSTI LINEA SNELLA PROGRAMA:

Daje 100% pismeno jamstvo
Postiže 3 do 4 puta brže rezultate
Osiguravamo ugodno i intimno okruženje
Rješava celulit najmodernijim tretmanima
Omogućava individualni pristup
Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

ZA KOGA LINEA SNELLA NIJE NAJBOLJI IZBOR?

111

za žene koje ne mogu izdvojiti 2 sata tjedno za sebe

222

za one koje nisu spremne na promjenu

333

za žene koje žele rezultate preko noći

SPREMNI STE AKO …

1

PRIHVAĆATE PROMJENU I STRUČNO VODSTVO

2

PREUZIMATE ODGOVORNOST ZA SEBE

3

VAM JE VAŽNO ZDRAVLJE I VIŠE ENERGIJE

4

VOLITE IZGLEDATI LIJEPO I NJEGOVANO

Jeste li vi jedna od tih žena?

Ako je odgovor “DA”, naručite se na  BESPLATNO SAVJETOVANJE

PISMENO JAMSTVO!

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

U Linea Snelli ekskluzivno nudimo kupnju konkretno zajamčenog rezultata. Pismena garancija vrijedi kod upisa u “sve u jedan” Snelly Star program, najcjelovitiji program oblikovanja ženskog tijela na tržištu.

Kada je rezultat postignut, program je zaključen. Bez bilo kakvih iznenađenja, a prije svega bez bilo kakvih doplata!

Sve što se broji je vaš konačni rezultat!

Učinkovitost metode Linea Snella potvrđuje 30 godina iskustva u više od 120 centara diljem svijeta. Toliko jako smo uvjereni da je Linea Snella najbolji put do vaših ciljeva, da vam nudimo povrat novca, ukoliko tijekom svog Linea Snella Star programa ne postignete postavljene ciljeve.

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

5 NAJČEŠĆIH PITANJA

1. Za koliko vremena mogu očekivati vidljive rezultate?

Prvi rezultati se obično postižu već nakon prve aktivne posjete, a smanjenje tjelesnog obujma je primjetno i konkretno mjerljivo najkasnije nakon treće terapije. Tkivo postaje vidno zaglađenije i napetije. Sa Linea Snellom žene obično izgube 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna. Vaše tijelo će biti čvršće, tonus tkiva vidno poboljšan i bolje opće raspoloženje!

2. Je li Linea Snella program pravo rješenje za mene?

Svaka žena je jedinstvena, s individualnim potrebama na putu do otklanjanja suvišne tjelesne težine i transformacije tijela. Zato je individualni program uvijek sastavljen tako da u najvećoj mogućoj mjeri odgovara vašem postojećem životnom stilu, trenutnom stanju i vašim željama u vezi s konačnim ciljem.
Najlakši način za saznati koji program za vas najprikladniji, je rezervacija besplatnog i potpuno neobvezujućeg savjetovanja sa jednom od kvalificiranih Linea Snella terapeutkinja. Obavit ćete mjerenja i popričati o vašim željama. Saznat ćete i kakve konkretne rezultate možete očekivati. 

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

3. Koliko suvišnih kilograma ću izgubiti?

Cilj, koliko kilograma i centimetara želite izgubiti postavite sami, uz stručnu pomoć osobnog terapeuta. Zatim vaše želje zajedno pretvarate u mjerljive ciljeve i definirate najučinkovitiju strategiju za postizanje željenog rezultata. Tijekom programa ćemo vas također naučiti kako vašu novu tjelesnu težinu zadržati dugoročno

4. Da li je kod izvođenja programa potrebna stroga dijeta?

Naša metoda se temelji na cjelovitom pristupu, koji između ostalog stimulira zdrav i uravnotežen način prehrane. Upoznavanje s vašim trenutnim navikama prehrane se odvija već na uvodnom savjetovanju, a zatim vas osobna terapeutkinja uči o osnovnim načelima zdrave prehrane i predlaže vam individualno prilagođen jelovnik. Program nikako ne uvjetuje ili stimulira stroge, jednostrane i niskokalorične dijete.

5. Kako ću održavati postignute rezultate?

Svjesni smo da održavanje odgovarajuće tjelesne težine može biti najteži dio vašeg puta. Zato vam nudimo poseban Lifestyle program za dugoročno održavanje vaš ciljne tjelesne težine, definicije i forme. Program je namijenjen ženama koje su uspješno došle do zadanog cilja.

Međutim, mogu koristiti i osobe s odgovarajućom tjelesnom težinom i zdravim tkivom, koje žele učinkovit program za održavanje fit forme odnosno koje se žele pobrinuti za preventivno djelovanje.

Svoje zajamčene ciljeve postižete 3 do 4 puta brže i ugodnije, a prije svega sasvim sigurno

POSEBNA POGODNOST:

kg popust

KILOGRAMI su POPUST

KAKO?

Prilikom upisa u program, poklanjamo vam startnih 15% popusta.  A kako bi vam put mršavljenja bio još motivirajući, onoliko kilograma koliko želite izgubiti, toliki JOŠ DODATNI popust dobijete!

Na primjer:  ako želite izgubiti trinaest kilograma, vaš cjelokupni popust iznosi 28%.

ŠTO TREBATE UČINITI?

Prijavite se putem kontakt forme na BESPLATNO savjetovanje gdje će vas naše stručne terapeutice upoznati s našom metodom oblikovanja tijela. Također možete zajedno odrediti vaše ciljeve i idealan program. 

Pravila promocije: *Ponuda vrijedi do popunjenja svih slobodnih (25 paketa) za oba centra u Zagrebu. Maksimalni popust zajedno sa startnim popustom iznosi 30%. Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje vas na kupnju.

O nama su pisali

Linea-Snella-mediji-1-e1564473818260

Mogućnost obročnog plaćanja

Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

načini-plaćanja

logo linea snella

 

PRIJAVA NA BESPLATNO SAVJETOVANJE