fbpx

Posebna blagdanska ponuda

33% popusta mjesečno za vaš idealan program mršavljenja + DODATNI poklon! Prijavite se putem kontakt forme na BESPLATNO savjetovanje i saznajte više.

MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TIJELA

zdravo
sigurno
garantirano

Ako je jedna od vaših novogodišnjih odluka da krenete biti fizički aktivni ili započeti uranvoteženu prehranu, predlažemo da tu odluku donesete već sada! 

A razlog je jednostavan. U ovom trenutku naše programe možete osigurati po najvećem popustu u 2019. godini. Poklonite sebi program za željenu liniju, a mi ćemo vas osobno pratiti na putu do cilja.

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela-11511

KAKO MRŠAVIMO I OBLIKUJEMO TIJELO?

THERMOSLIM

 

terapije-Thermoslim-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Thermoslim je izolirana komora u kojoj su idealni uvjeti za mršavljenje i oblikovanja tijela, gdje se rezultati postižu 3-4 puta brže nego uobičajenim načinom vježbanja. U takvim uvjetima vježbanja možemo riješiti 1 konfekcijski broj mjesečno.

 • Sagorijevanje do 1500 KCal
 • Infracrvene zrake koje tope masnoće
 • Temperatura 37℃
 • Samo 20 minuta, 2-3 puta tjedno

BODYWARM

 

terapije-Bodywarm-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Bodywarm je terapijska sauna koja nakon vježbanja u Thermoslimu učvršćije tkivo i daje koži potrebnu njegu da ostane mekana i elastična. Boravak u Bodywormu je ugodan i opuštajući, a zbog njenih višestrukih terapija pomaže i kod otklanjanja celulita.

 • Ozonoterapija
 • Aromaterrpija
 • Kromoterapija
 • Temperatura 37℃

THERMOBIKE

 

terapije-Thermobike-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Thermobike je naprava slična biciklu gdje otklanjamo tvrdokorne masnoće na bokovima, bedrima i sražnjici. Odlična je dopuna vježbi u Thermoslimu te je preporučljiva za žene koje puno rade u sjedećem položaju.

 • Za zanosna bedra i bokove
 • Infracrvene zrake koje tope masnoće
 • Temperatura 37℃
Jedinstveni uređaji Thermoslim, Bodywarm i Thermobike, patentiratni su i zaštićeni autorskim pravima pod robnom markom Linea Snella i kao takvi, jedini su originalni na tržištu.

Što kažu neke od naših klijentica?

Do rezultata dolazimo brzo i ugodno, slušajući i prateći vaše želje i potrebe.

Kompletne  priče o uspjehu te mnogobrojne druge možete pročitati na stranici Linea Snella Hrvatska. 

POSEBNA BLAGDANSKA PONUDA:

Prilikom upisa u program mršavljenja, do popunjenja svih slobodnih mjesta, osigurali smo vam čak 33% popusta mjesečno!
Također, čeka vas i DODATNI blagdanski poklon: dvije radiofrekvencije lica!
linea snella blagdanski poklon 3 copy

KAKO OSTVARITI BLAGDANSKI POPUST?

Prijavite se putem kontakt forme na BESPLATNO savjetovanje te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj cilj i idealan program mršavljenja i oblikovanja tijela. Također, upoznati ćemo vas s našom metodom oblikovanja tijela i načinu prehrane.

Posebna ponuda vrijedi do popunjenja svih slobodnih za oba centra u Zagrebu. Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje vas na kupnju.

METODA LINEA SNELLA

U Linea Snelli smo stvorili poseban svijet, koji u cjelini poštuje potrebe svake žene, nudi cjelovite odgovore i rješenja, a prije svega razumije i njeguje žensko tijelo i dušu. Skladna, ženstvena linija se naime ne stvara u fitness centrima, s teškim utezima, strogim odricanjima ili mučnim tjelesnim naporima.

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

U Linea Snelli razumijemo, poštujemo i njegujemo žensko tijelo i dušu.

Linea Snella program nije samo još jedan od brojnih načina mršavljenja i oblikovanja tijela, koji vas ostavljaju bez konkretnih rezultata. Naši individualni i cjelokupni programi transformacije tijela vam nude realno, zagarantirano i učinkovito rješenje za postizanje Vaših konkretnih ciljeva. Programi Linea Snella su zasnovani tako da vam pomažu otkloniti suvišnu tjelesnu težinu i preoblikujete tijelo na zdrav, potpuno siguran i trajan način.

Linea Snella nudi asistenciju na svakom koraku vašeg puta do konačnog cilja i uči vas, kako dugoročno održavati željenu tjelesnu težinu.

Cjelokupan individualni pristup svakoj klijentici

za postizanje zagarantiranih i trajnih rezultata!

Jeste li ikad bili u programu mršavljenja i radili tretmane oblikovanja tijela uz osobnu terapeuticu?
Upravo kod nas prilikom upisa u program, do konačnog cilja, vode vas naše stručne terapeutice koje vas savjetuju i rado odgovaraju na sva vaša pitanja, pogotovo kada zastanete i kada vas treba ohrabriti i motivirati.

ZATO će vas kod nas, na besplatnom savjetovanju, naše stručne terapeutice  upoznati s najučinkovitijom metodom oblikovanja tijela s kojom garantirano dolazimo do cilja.

Svi uređaji u centrima Linea Snella su europskog porijekla i zadovoljavaju najviše standarde učinkovitosti i sigurnosti

ZAŠTO LINEA SNELLA PROGRAM?

 • Pismeno jamstvo. Kada je cilj postignut, program je zaključen
 • Znatno brže dostizanje ciljeva
 • Osigurava ugodnu atmosferu i intimno okruženje
 • Uklanjanja celulit i tvrdokorne masne naslage
 • Omogućava individualni pristup
Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

ZA KOGA LINEA SNELLA NIJE NAJBOLJI IZBOR?

1

za žene koje ne mogu izdvojiti 2 sata tjedno za sebe

2

za one koje nisu spremne na promjenu

3

za žene koje žele rezultate preko noći

SPREMNI STE AKO …

1

PRIHVAĆATE PROMJENU I STRUČNO VODSTVO

2

PREUZIMATE ODGOVORNOST ZA SEBE

3

VAM JE VAŽNO ZDRAVLJE I VIŠE ENERGIJE

4

VOLITE IZGLEDATI LIJEPO I NJEGOVANO

Jeste li vi jedna od tih žena?

Ako je odgovor “DA”, naručite se na  BESPLATNO SAVJETOVANJE

PISMENO JAMSTVO!

Linea Snella mrsavljenje i oblikovanje tijela

Sve što se broji je vaš konačni rezultat!

U Linea Snelli ekskluzivno nudimo kupnju konkretno zajamčenog rezultata. Pismena garancija vrijedi kod upisa u “sve u jedan” Snelly Star program, najcjelovitiji program oblikovanja ženskog tijela na tržištu.

Kada je rezultat postignut, program je zaključen. Bez bilo kakvih iznenađenja, a prije svega bez bilo kakvih doplata!

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

5 NAJČEŠĆIH PITANJA

1. Za koliko vremena mogu očekivati vidljive rezultate?

Prvi rezultati se obično postižu već nakon prve aktivne posjete, a smanjenje tjelesnog obujma je primjetno i konkretno mjerljivo najkasnije nakon treće terapije. Tkivo postaje vidno zaglađenije i napetije. Sa Linea Snellom žene obično izgube 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna. Vaše tijelo će biti čvršće, tonus tkiva vidno poboljšan i bolje opće raspoloženje!

2. Je li Linea Snella program pravo rješenje za mene?

Svaka žena je jedinstvena, s individualnim potrebama na putu do otklanjanja suvišne tjelesne težine i transformacije tijela. Zato je individualni program uvijek sastavljen tako da u najvećoj mogućoj mjeri odgovara vašem postojećem životnom stilu, trenutnom stanju i vašim željama u vezi s konačnim ciljem.
Najlakši način za saznati koji program za vas najprikladniji, je rezervacija besplatnog i potpuno neobvezujućeg savjetovanja sa jednom od kvalificiranih Linea Snella terapeutkinja. Obavit ćete mjerenja i popričati o vašim željama. Saznat ćete i kakve konkretne rezultate možete očekivati. 

Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

3. Koliko suvišnih kilograma ću izgubiti?

Cilj, koliko kilograma i centimetara želite izgubiti postavite sami, uz stručnu pomoć osobnog terapeuta. Zatim vaše želje zajedno pretvarate u mjerljive ciljeve i definirate najučinkovitiju strategiju za postizanje željenog rezultata. Tijekom programa ćemo vas također naučiti kako vašu novu tjelesnu težinu zadržati dugoročno

4. Da li je kod izvođenja programa potrebna stroga dijeta?

Naša metoda se temelji na cjelovitom pristupu, koji između ostalog stimulira zdrav i uravnotežen način prehrane. Upoznavanje s vašim trenutnim navikama prehrane se odvija već na uvodnom savjetovanju, a zatim vas osobna terapeutkinja uči o osnovnim načelima zdrave prehrane i predlaže vam individualno prilagođen jelovnik. Program nikako ne uvjetuje ili stimulira stroge, jednostrane i niskokalorične dijete.

5. Kako ću održavati postignute rezultate?

Svjesni smo da održavanje odgovarajuće tjelesne težine može biti najteži dio vašeg puta. Zato vam nudimo poseban Lifestyle program za dugoročno održavanje vaš ciljne tjelesne težine, definicije i forme. Program je namijenjen ženama koje su uspješno došle do zadanog cilja.

Međutim, mogu koristiti i osobe s odgovarajućom tjelesnom težinom i zdravim tkivom, koje žele učinkovit program za održavanje fit forme odnosno koje se žele pobrinuti za preventivno djelovanje.

Svoje zajamčene ciljeve postižete 3 do 4 puta brže i ugodnije, a prije svega sasvim sigurno

Posebna blagdanska ponuda

33% popusta mjesečno za vaš idealan program mršavljenja! Prijavite se putem kontakt forme na BESPLATNO savjetovanje i saznajte više o našoj metodi i promociji.

O nama su pisali

Linea-Snella-mediji-1-e1564473818260

Mogućnost obročnog plaćanja

Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

načini-plaćanja

logo linea snella

 

PRIJAVA NA BESPLATNO SAVJETOVANJE